Huippu: Samsungin seuraavassa jättipuhelimessa entistäkin isompi näyttö

Huhu Samsungin loppuvuoden huippupuhelin Galaxy Note 6:n ilmestymisestä jo heinäkuussa ei välttämättä pidä paikkaansa, mutta laitteen teknisistä yksityiskohdista valuu jatkuvasti lisää juoruja. Viimeisin huhu kertoo, että tulossa voisi olla kaarevalla näytöllä ja 4000 milliampeeritunnin akulla varustettu laite.

Aivan kuten aiemminkin on huhuttu, Galaxy Note 6:n näyttö tulee SamMobilen mukaan olemaan 5,8-tuumainen, eli 0,1 tuumaa isompi kuin edellisissä Note-malleissa. Näytön tarkkuus on edelleen 2560 x 1440 pikseliä. Huhun mukaan Samsung testaa Note 6:sta sekä suoralla että edge-tyyppisellä kaarevalla näytöllä varustettuja versioita, eikä ole vielä tehnyt lopullista valintaa, kumpi näyttö myyntiversioon valitaan. SamMobile pitää kuitenkin todennäköisempänä kaarevaa näyttöä, jota yhtiö on ahkerasti markkinoinut tähän asti ilmestyneissä edge-malleissa.

SamMobile mainitsee, ettei akun kapasiteetista ole tarkkaa tietoa, mutta lähde arvelee kapasiteetiksi 4000 milliampeerituntia. Arvio kuulostaa järkevältä, kun ottaa huomioon hieman aiempaa suuremman näytön sekä Galaxy S7 -malleissa käytetyt edeltäjiään isommat akut, joille raivattiin tilaa tekemällä laitteista S6-malleja paksumpia.

Muita Note 6:n huhuttuja ominaisuuksia ovat peräti kuuden gigatavun RAM-muisti, Exynos 8890- tai Snapdragon 823 -järjestelmäpiiri sekä Android N -käyttöjärjestelmä. Kamera tulee oletettavasti olemaan sama kuin Galaxy S7 -malleissa, mutta parannetulla ohjelmistolla.

Lue myös:

    Uusimmat