Tuleva varapresidentti Kamala Harris: "Virkaanastujaiset tulevat olemaan erilaiset kuin mitkään aiemmista"

1:39
Haastattelussa Harris kertoi myös kauhunhetkistään Capitolissa, kun kongressiin hyökkäsi valtava määrä Trumpin kannattajia.

Yhdysvaltain tuleva varapresidentti Kamala Harris kertoi ajatuksistaan, kun virkavalan vannomiseen on enää muutama päivä.

Keskiviikkona Joe Biden ja ja Kamala Harris vannovat virkavalansa Washingtonissa. Seremonian on määrä alkaa keskipäivällä Yhdysvaltain itärannikon aikaa eli Suomen aikaa kello 19.

Harris kertoi tuntojaan CBS Sunday Morning- ohjelmassa eilen. Päivä tulee olemaan historiallinen monella tapaa.

– Nämä virkaanastujaiset tulevat olemaan erilaiset kuin mitkään aiemmista, suurilta osin koronaviruksen vuoksi. Mutta me tulemme vannomaan valan ja tekemään työn, johon meidät on palkattu, Harris kertoo.

Hän kertoo muun muassa tavoitteesta, jonka mukaan Yhdysvalloissa tulisi rokottaa 100 miljoonaa ihmistä 100 päivän aikana.

Trump on ollut kykenemätön presidentiksi

Tuleva varapresidentti latelee suorat sanat väistyvästä presidentistä Donlad Trumpista.

– Uskon vahvasti, että hän on kykenemätön ja epäpätevä toimimaan Yhdysvaltain presidenttinä. Sen vuoksi kampanjoin häntä vastaan. Sen vuoksi Joe kampanjoi häntä vastaan.

Haastattelussa Harris kertoi myös kauhunhetkistään Capitolissa, kun kongressiin hyökkäsi valtava määrä Trumpin kannattajia. Katso yllä olevalta videolta ote tulevan varapresidentin haastattelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja