Tuksun häissä kuplii kuohuva - järjestä varjobileet!

Johanna Tukiaisen häähumua on seurattu jo pitkään ja luvassa on todellinen koko kansan mediashow. Juhlikaa nuoren parin onnea ystäviesi kesken järjestämällä varjobileet taattuun Tuksu-tyyliin.

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman menevät naimisiin ensi lauantaina 26.2. ja häistä on kohistu jo useita kuukausia. Järjestämällä ystävillesi juhlien varjobileet voitte päästä osalliseksi nuoren parin onnesta.

Kun Tuksu-juhlista on kyse, voit valita juhlakattauksen teemaksi vaaleanpunaisen prinsessa-teeman, Hello Kitty -aiheen tai vaikkapa häiden mukaisesti Winter Wonderland -tyylin, johon kuuluvat kimalteiden ja timanttien välkkeen lisäksi valkoinen ja pakkasen puremat värit, kuten pinkki ja jäänsininen.

Glamour-tunnelman lisäksi myös juhlien tarjoilun on oltava kohdillaan. Jos et ole saanut käsiisi Tuksu-keksejä, löydät MTV3:n Makuja-osiosta Johanna Tukiaisen varjobileiden häämenun.

Seuraleikkejä Arton ja Tuksun jalanjäljissä

Toistuvasti ennen häitä kadonnut Arto-sulho luo oivan teeman illan seuraleikkeihin. Piilota Artoa edustava miesnukke tai muu hänestä muistuttava esine kotiisi ja etsikää sulhasta porukalla. Arton löytäjälle voit luvata pienen palkkion tai vaikkapa ensimmäisen vuoron lauluvisassa.

Musiikki on Johanna Tukiaisen sydäntä lähellä, joten pelatkaa illan aikana myös lauluvisaa. Hankkikaa musiikkisoitin, johon saatte kuulokkeet kiinni ja laulakaa yksi kerrallaan eri kappaletta ilman, että muut kuulevat taustoja. Muiden tehtävänä on arvata, mikä kappale on kyseessä. Myös karaoke on taattu hitti.

Tyttömäinen tyyli on varjobileissä ehdoton

Monien muiden morsianten tavoin myös Johanna on panostanut ulkonäköönsä ennen häitä. Personal trainerin avulla laihduttanut Tuksu on hankkinut muun muassa hiustenpidennykset, käynyt kavitaatiohoidoissa ja solariumissa näyttääkseen mahdollisimman hyvältä hääpäivänään.

Morsian on tietysti illan päätähti, mutta vieraidenkin on panostettava pukeutumiseensa - myös varjobileissä. Pyydä vieraitasi pukeutumaan Tuksu-tyyliin naisellisiin mekkoihin ja tyttömäisiin väreihin. Hanki teeman mukaisesti kaikille myös upeat vaaleat peruukit, jotta vieraasi saavat kerrankin kokea, miltä elämä pitkähiuksisena blondina maistuu!

Kuvat: Shutterstock/ Ulla Svensk

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja