Tuhannet osallistuivat protesteihin Saksassa – katso kuvat kirjavasta joukosta, johon mahtui salaliittoteoreetikoita, ääriajattelijoita ja rokotevastaisia

Saksassa tuhannet ihmiset vastustivat tänään koronarajoitteita protestein.

Mielenilmauksia järjestettiin muun muassa pääkaupunki Berliinissä ja Münchenissa. Saksalaislehti Weltin mukaan Berliinissä yhteensä noin tuhat poliisia turvasi mielenosoituksia.

Saksan eteläosassa sijaitsevaan Stuttgartiin kokoontui mielenosoitukseen yli 5 000 ihmistä. Frankfurtissa mielenosoittajia oli ainakin 1 500 ja Münchenissä noin 1 000.

Poliisi teki Berliinissä noin 200 pidätystä, kun protestien yhteydessä syntyi kahakoita. Pohjois-Saksassa sijaitsevassa Hampurissa salaliittoteoreetikot ottivat yhteen liikkumisrajoituksia vastustavien mielenosoittajien kanssa.

Aiemmissa protesteissa on ollut mukana salaliittoteoreetikkojen ja rokotevastaisten ihmisten lisäksi myös esimerkiksi juutalaisvastaisia tahoja.

Mielenosoittajien agenda on ollut varsin sekava. Protestoijat ovat vastustaneet liikkumisrajoitusten lisäksi muun muassa koronarokotetta, joka on vasta kehitteillä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja