TTK-tanssijakaunotar Kia Lehmuskoski paljastaa, kuinka päätyi suosikkiohjelmaan: "Olen tästä mahdollisuudesta kiitollinen Helenalle"

Kia Lehmuskoski hurmasi ensimmäisen kerran TTK-parketilla vuonna 2012.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija Kia Lehmuskoski on pitänyt koronakriisin aikana online-tanssitunteja, jotka ovat nousseet suosituiksi.

Normaalisti Lehmuskoski ohjaa tanssitunteja Helsingissä, mutta online-tuntien myötä, oppilaita on ollut ympäri Suomea.

– Aluksi mietin, että kiinnostaako tämä ketään ja jaksavatko ihmiset lähteä, mutta ihmisillä ei ollut muuta harrastusmahdollisuutta, niin porukkaa lähti paljon mukaan, Lehmuskoski kertoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Lehmuskoski on seurustellut 1,5 vuotta ja hän asuu avoliitossa puolisonsa kanssa.

– Pidin tanssitunteja kotona ja virittelin kamerat kaapin kulmiin. Mieheni meni tanssituntieni ajaksi itse treenaamaan tai tekemään töitä toiseen huoneeseen. Meillä oli hyvät aikataulut. Lehmuskoski kertoo.

Tanssijakaunotar hurmasi ensimmäisen kerran TTK-parketilla vuonna 2012 räppäri VilleGallen tanssiparina. Vain muutamaa kuukautta aiemmin Lehmuskoski oli lopettanut oman uransa kilpatanssijana.

– Lopetimme yllättäen, enkä ollut ehtinyt ajatella sitä. Olin koko elämäni urheillut ja tuli fiilis, että mitä nyt. Helena Ahti-Hallberg sanoi minulle, että tee ammattilaistutkinto ja hae TTK-ohjelmaan.

Lehmuskoski oli aiemmin kilpaillut, eikä opettanut. Ohjelmassa pitää nimenomaan opettaa julkkiksia tanssimaan.

– Menin castingiin, minut kuvattiin ja haastateltiin. Päädyimme siihen ratkaisuun, että olen mukana.

– Tein kesällä ammattilaistutkinnon ja minusta tuli ammattilainen. Kaikki tapahtui nopeasti, huhtikuussa lopetin ja elokuussa alkoi TTK. Olen tästä mahdollisuudesta kiitollinen Helenalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja