Tshekin kiekkopomo paljasti: Tässä on Kari Jalosen uusi kohtalonpäivä

Kari Jalonen pettyi Tshekin esitykseen: "Pitää sen kanssa elää" 0:32
Näin Kari Jalonen kommentoi Tshekin karmeaa MM-pettymystä.

Tshekin jääkiekkoliiton puheenjohtaja Alois Hadamczik on kertonut tarkan päivämäärän, milloin johtoryhmä tekee lopullisen päätöksensä suomalaisluotsi Kari Jalosen kohtalosta.

Jalonen on ollut tikunnokassa Tshekin osalta kehnosti sujuneista MM-kisoista lähtien ja suomalaisluotsin tulevaisuudella on spekuloitu laajalti jo viikkoja.

Kokenut ja urallaan monessa liemessä keitetty Jalonen on joutunut jännittämään asemaansa jo tovin, sillä Tshekin jääkiekkoliiton johtoryhmä kokousti ensimmäisen kerran Jalosen jatkoon liittyen jo aikaisin kesäkuussa.

Toinen kokous pidettiin tämän viikon maanantaina, mutta johtoryhmä ei tehnyt vielä päätöksiä siitä, valmentaako Jalonen vielä ensi kauden kattavan sopimuskautensa loppuun asti. 

Tshekin jääkiekkoliitto kertoi maanantaisen kokouksensa jälkeen, ettei se ollut tyytyväinen Jalosen ja Tshekin maajoukkueen GM:nä toimivan Martin Havlatin maajoukkueen suunnittelmista laatimaan raporttiin.

Tshekkimedian mukaan Jalonen on saamassa potkut. Hadamczik kertoi tiistaina Twitterissä, milloin lopullinen päätös Tshekin päävalmentajasta tehdään.

– Jääkiekkoa johta kollektiivinen elin. Siinä on 11 jäsentä, joista yhdeksän valitsi viimeksi Kari Jalosen. Päätös siitä, kuka valmentaa Tshekkiä MM-kisoissa, tehdään 29. kesäkuuta, Hadamczik kirjoittaa Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat