Mainos

Trendikäs kylpyhuone on villi ja värikäs

Kylpyhuoneen ei tarvitse enää olla valkoinen tai harmaa. Trendikkäässä kylpyhuoneessa käytetään rohkeasti värejä, muotoja ja kuvioita.

Suomalaisten kylpyhuoneissa on perinteisesti suosittu valkoista, harmaata ja ruskeaa. Nyt tuloaan tekevät rohkeammat värivalinnat.

– Tyyli on vähitellen muuttumassa siihen suuntaan, että suositaan voimakkaampia värejä, kuten kirkkaan punaista, keltaista tai sinistä, kertoo Tiia-Lila Vuylsteke Laattapisteestä.

Kirkkaita värejä voidaan käyttää joko koko kylpyhuoneessa tai piristävänä yksityiskohtana esimerkiksi yhdessä seinässä.

Ihanat ammeet

Ammeissa löytyy enemmän valinnanvaraa kuin koskaan. Ammeen ei tarvitse enää olla perinteisen soikea, vaan se voi olla myös pyöreä tai kulmikas. Myös värivalikoima on laajempi kuin koskaan.

Laatoituksessa ollaan siirtymässä yhä suurempiin laattoihin ja rohkeaan kuviointiin.

– Laattojen koko on kasvanut. Laatan pinta ei myöskään välttämättä ole tasainen, vaan esimerkiksi aaltomainen, Vuylsteke kertoo.

Kuvioita ja mosaiikkia

Vuylsteken mukaan kylpyhuonetrendien hallitseva tekijä on ajatus, että myös kylpyhuonetta voi koristella rohkeasti.

– Mosaiikit ja voimakas kuviointi ovat yhä suositumpia. Ihmiset alkavat sisäistää, ettei kylpyhuoneen tarvitse välttämättä olla yksinkertainen ja pelkistetty, hän kertoo.

Tärkeää trendikkäässä kylpyhuoneessa on, että kokonaisuus on hallittu ja kaunis. Yksityiskohdat tekevät kylpyhuoneen sisustuksesta mielenkiintoisen ja persoonallisen.

Teksti: Tuulikki Laine / MTV3
Kuvat: Laattapiste Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.