Treffailetko törkimystä? Näistä merkeistä tiedät

Onko uusi rakkaasi oikea kultakimpale vai silkkaa silkkoa sisältä? Listasimme piirteitä, joiden tulisi saada hälytyskellot soimaan.

Tällaisen tyypin kanssa ei kannata seurustella! Eihän omalla kullallasi ole näitä ominaisuuksia?

1. Hän saa olosi kurjaksi

Luota vaistoosi. Mikäli olosi ei ole ihastuksesi seurassa arvostettu, rakastettu tai sinusta tuntuu, että et voi olla oma itsesi, kannattaa jatkaa matkaa. Rakkauden ei tule olla vaikeaa, vaan rakastettunsa seurassa tulisi olla hyvä ja itsevarma olo.

2. Hän on itsekäs sängyssä

Välittääkö kultasi sängyssä vain omasta nautinnostaan, vai kuunteleeko hän sinun toiveitasi ja halujasi? Huono suhtautuminen seksiin ei tee hyvää suhteelle.

3. Hän kuolaa avoimesti muita

Toki suhteessakin oleva ihmiset voivat huomioida viehättäviä vastapuolen edustajia. Harva kuitenkaan haluaa kuunnella vieressä kuinka oma rakas kommentoi ja kuolaa muita naisia tai miehiä – se osoittaa piittaamattomuutta toisen tunteista ja voi tuntua nöyryyttävältä, eikä moinen käytös jää ulkopuolisiltakaan huomaamatta.

Eri asia toki on, jos olette sopineet avoimesta suhteesta ja säännöt ovat kummallekin samat.

4. Hän ei huomioi sinua

Odotatko turhaan, että hän veisi sinua treffeille tai kysyisi kuulumisiasi? Piittaamaton käytös ei kuulu hyvään suhteeseen. Jos rakkaasi ei kuuntele sinua, ei välitä sinun edustasi ja lähestyy sinua lähinnä aamuyöllä kännipäissään, ei hän ole arvoisesi.

5. Hän siipeilee

Hups, unohtuiko rakkaasi rahapussi jälleen kotiin? Tarvitseeko hän taas pikavippiä päästäkseen kavereiden kanssa baanalle? Maksatko yksin kaikki yhteisetkin menot, lomamatkoista lainanlyhennyksiin?

Taloudellinen kyykytys voi olla henkistä väkivaltaa. Älä anna hyväksikäyttää itseäsi.

6. Hän yrittää muuttaa sinua

Emmekä tarkoita nyt yhteistä muuttumisleikkiä tai tukea vaikkapa painonpudotuksessa, vaan sitä, että kumppanisi ei vaikuta olevan tyytyväinen sinuun sellaisena kuin olet.

7. Hän ei pidä ystävistäsi

Kaikista ei ole pakko pitää, mutta jos kultasi ei edes yritä tulla toimeen muiden läheistesi kanssa, edellytykset onnelliselle suhteelle eivät ole kovin hyvät. Pahan puhuminen ihmisistä, joista sinä välität, on törkeää käytöstä.

8. Hän ei vastaa puhelimeen

Mikäli tyyppi harrastaa katoamistemppuja ja jättää vastaamatta viesteihisi tai puheluihisi, et liene hänelle kovin tärkeä.

9. Hän ei kohtele sinua tasa-arvoisesti

Oletko sinä yksin vastuussa suhteenne ylläpidosta? Hoidatko yksin yhteisen asunnon kauppareissut, siivoukset ja kokkauksesta? Eikö kultasi suostu kompromisseihin? Kun kumppanuus puuttuu suhteesta, kannattaa lähteä lätkimään.

10. Hän ei esittele sinua muille

Oletteko seurustelleet jo pitkän aikaa, mutta hän ei halua esitellä sinua kavereilleen?  Jos vaikuttaa siltä, että rakkaasi häpeää sinua tai ei halua panostaa sinuun, kannattaa suhdetta harkita uudelleen.

P.S. Perustuuko suhteesi järkeen vai tunteisiin? Testaa täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja