TPS-tähden ulosajo kuohutti tunteita Turussa – Kalle Kaskinen avautui ottelun jälkeen: ”Toivottavasti ei tule sakkoja”

Turun Palloseuran kausi päättyi 2-3-tappion myötä Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan perjantai-iltana. Ottelun päätyttyä TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisella oli sanansa sanottavanaan.

TPS aloitti kohtalonottelun vahvasti ja meni 1-0-johtoon, mutta HPK nousi tasoihin, kun turkulaisten tähtipuolustaja Ilkka Heikkinen sai suihkukomennuksen. Suihkukomennus aiheutti rajua protestointia TPS-leirissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Lopulta HPK ratkaisi voiton jatkoerässä, kun Otto Paajanen onnistui maalinteossa. TPS:lle kauden päättyminen on suuri pettymys.

– Tunteet ovat pinnassa. Toivottavasti ei tule sakkoja, en tiedä miten herkkänahkaisia ihmisiä on täällä. Hiljaiseksi vetää, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen aloitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kaskinen ei analysoinut itse ottelu ollenkaan, vaan jatkoi:

– Ilkka Heikkinen, joka on kaikkien näköisten vammojen kanssa pelannut koko kauden, se melkein amputoitiin välissä ja tuotiin se tuohon takaisin. Kiva mennä koppiin: ”loppuiko ura tuohon” – ”En tiedä”. Oli aika herkkä paikka. 

Heikkinen itse vihjaili ottelun jälkeen Jatkoaika.comin haastattelussa, että hänen uransa saattoi päättyä tähän iltaan.

Kaskinen ehdotti vielä puheenvuorossaan sääntömuutosta, jonka mukaan ulosajotilanteet tarkistettaisiin aina videolta ennen tuomion antamista. Heikkisen ulosajoon hän ei halunnut ottaa sen tarkemmin kantaa.

– Onhan tässäkin matkan varrella erinäköisiä tuomioita tullut ja sitten niitä pyydellään anteeksi jälkikäteen. Se on mielestäni hanurista. Jos pelaajat saavat pelikieltoa, niin sitten myös tuomaritkin pitäisi saada, jos homma ei toimi. Olen koko 60 ottelun runkosarjan ajan pitänyt turpani tukossa tuomaritoiminnasta, Kaskinen jyrisi.

HPK jatkoi puolivälieräsarjasta välieriin otteluvoitoin 4-1.

 

Lue myös:

    Uusimmat