TPS suli taas karmivalla tavalla, JYPiltä uskomaton nousu – näin SM-liigassa pelattiin tiistaina

Videolla JYPin 4–3-voittomaali illan TPS-kotiottelusta.

Jääkiekon SM-liigassa tiistain kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua.

Jyväskylässä TPS näytti painelevan selkeään vierasvoittoon, kun se johti taistoa toisen erän lopulla 3–0.

Mutta vielä mitä.

Juuso Puustinen iski ensin kavennuksen erän loppuun, mikä sisuunnutti kotijoukkueen.

JYPin nousu sen kuin kiihtyi ajassa 51.20. Ensin Severi Lahtinen naulasi kiekon tyylillä ylänurkkaan.

Taisto oli tasan, kun pelikello näytti aikaa 52.43. 3–3-maalista vastasi JYPin kultakypärä Jerry Turkulainen.

Eikä siinä vielä kaikki. Kotiyleisö pääsi tuulettamaan oikein kunnolla, kun Santeri Koskela latasi 4–3-maalin ajassa 54.35.

Loppuhetkillä JYPin maalihai Reid Gardiner naulasi vielä kiekon nuottaan. JYPille 5–3-voitto.

TPS suli nyt toisen kerran putkeen karulla tavalla. TPS menetti kolmen maalin johtoaseman myös viime perjantaina Porissa. Tuolloin Ässät oli parempi rankkareiden jälkeen 4–3.

Tampereella Tapparan Kristian Kuusela kirjoitti historiaa, kun hän nousi yksinään SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssin neljännelle sijalle. Kuusela vastasi Tapparan 1–0-maalista.

Tappara repi riittävän eron toisessa erässä, kun Maksim Matushkin ja Kristian Tanus heiluttivat maaliverkkoja. Kolmannessa erässä Linus Nässén iski vielä kavennuksen Jukureille.

Tapparalle 3–2-voitto. Sen myötä kirvesrinnat nousivat sarjassa toiseksi ohi Pelicansin ja Ilveksen.