TPS:ltä sopimusuutinen: Keväällä iskussa ollut kanadalaisvahvistus kiinnitetty

TPS on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Aidan Dudasin kanssa.

Päättyneellä SM-liigakaudella tehot 13+14=27 iskenyt kanadalaishyökkääjä Aidan Dudas pelaa Turussa myös ensi kaudella. 23-vuotias Dudas oli tärkeä lenkki kevään pudotuspeleissä, jossa hän iski kaksi voittomaalia ottelusarjassa Lukkoa vastaan.

Yhdeksässä pudotuspeliottelussa Dudas summasi tehopisteet 3+2=5.

– Odotan innolla mahdollisuutta pelata jälleen Turussa tulevalla kaudella. Kannattajat tukivat meitä hienosti viime kaudella ja tunnelma viimeisissä kotiotteluissa oli uskomaton. Lähdimme rakentamaan joukkueen kanssa uutta kulttuuria ja on hienoa olla mukana tässä porukassa - odotukset tulevaa kautta kohtaan ovat korkealla, Dudas kertoo tiedotteessa.

Ennen viime kauden TPS-siirtoaan Dudas pelasi useamman kauden ajan AHL:ssä Ontario Reignin riveissä. Kesällä 2018 Los Angeles Kingsiin varattu hyökkääjä juhli Kanadan riveissä nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2020. 

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen uskoo Dudasin kehityspotentiaaliin.

– Mielestäni hän tuli hienosti sisään joukkueeseen ensimmäisellä kaudellaan, ja toinen kausi tulee varmaan siinä mielessä olemaan helpompi hänelle, että kyseessä on nyt tuttu ympäristö. Saadaan hänen jatkonsa myötä jatkuvuutta, mikä on hyvä asia. Hän tulee olemaan tärkeä osa meidän ensi kauden joukkuettamme, Miettinen sanoo.

Juttua muokattu kello 13.10: kuva vaihdettu.

Lue myös:

    Uusimmat