Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan yhdeksän vuotta nuoremmasta rakkaastaan

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan 24-vuotiaasta rakkaastaan. Aallon vaimo haki avioeroa viime elokuussa.

Viime elokuussa avioerostaan kertonut vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen kuvan uudesta rakkaastaan Iris Flinkkilästä. Aalto on tägännyt naisystävänsä kuvaan. 

Kuva on otettu Ulta Bran viikonloppuiselta keikalta. 24-vuotias Iris Flinkkilä on päässyt Ultra Bran keikalla nähtyyn taustavideoon. Kuvassa hänellä on Ultra Bran tavaramerkiksi muodostunut keltainen sadetakki. 


Aalto paljasti viime elokuussa Facebookissa seurustelevansa nykyään vihreiden nuorisojärjestön työntekijän kanssa. 

Aalto ja hänen vaimonsa Johanna Pietiläinen olivat tuolloin keskellä avioeroprosessia. 

– Tämän toisen ihmisen nimi on Iris Flinkkiläja hän on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä. Emme kommentoi yhteisiä asioitamme tämän enempää, Aalto kirjoitti.

Touko Aallon, 33, ja Iris Flinkkilän, 24, välinen yhdeksän vuoden ikäero on aiheuttanut ihmetystä. Flinkkilän tiedetään olevan viestintäalan työntekijä. Hän juontaa päivätyönsä lisäksi myös City-lehden blogissa julkaistavaa Jatkoilla -podcast-ohjelmaa, jossa hän puhuu avoimesti seksistä.

Flinkkilä haastattelee ohjelmassa muun muassa "vanhoja säätöjään", antaa neuvoja Facebook-kavereiden "panemisesta" ja ahdistuu parisuhdetermistöstä. 

Sen lisäksi hän kirjoittaa avoimesti naisena olemisen haasteista. 

Flinkkilä on julkaissut Instagramissa muun muassa kuvia, joissa hän on yläosattomissa. Kuvaan liitetty Free the nipple -hashtag liittyy kampanjaan, jonka mukaan naisetkin olisivat oikeutettuja paljastamaan nänninsä julkisesti niin kuin miehet.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Lue myös:

    Uusimmat