Touko Aallon Iris-rakas avautuu Linnan juhlista: "En viime vuonna oikein uskaltanut puhua..."

Iris Flinkkilä muistelee tunnelmia puolisonsa sairausloman aikoihin. 

Vihreiden entisen puheenjohtajan Touko Aallon puoliso Iris Flinkkilä julkaisi Instagram-tilillään avoimen tekstin vuoden takaisista itsenäisyyspäivän juhlista. 

– Mä en viime vuonna oikein uskaltanut puhua linnan juhlista. Koko juhliin meneminen tuntui niin herkältä asialta. Touko oli ollut pitkään sairaslomalla ja mua taas ahdisti että kyseessä on juhla jota aivan todella ihan kaikki katsovat, Flinkkilä kirjoittaa. 

Touko Aalto oli tuolloin ollut sairauslomalla burn outin takia ja kohu tämän jaksamisen ympärillä oli suuri. Pariskunnan suhde sai niin ikään taannoin aikaan kohun, sillä Aallon avioero ei ollut vielä astunut voimaan, kun romanssista saatiin vihiä.

Flinkkilä kertoo päivityksessä viime vuonna juhliin valitsemastaan puvusta ja toteaa, että meni paikalle "Toukon ja tuon ruotsalaiselle ylhäistölle tarkoitetun puvun vuoksi, en oikeastaan mitenkään tämän valtion takia". 

– En usko että eliitin hengailu keskenään supussa kännissä presidentin (hienossa toki) linnassa on paras tapa kunnioittaa tämän valtion parhaita puolia. Sori hei.

Lue myös:

    Uusimmat