Totuus Hollywood-kauneuden takana: Näin tähdet ovat muokanneet ulkonäköään

Hollywood-tähtien kauneus näyttää miltein epätodellisen hyvältä. Sitä se usein onkin. Näiden tähtien uumoillaan muokanneen vartaloaan keinotekoisesti.

Paris Hilton, Madonna, Fergie ja Beyonce pitävät tarkkaa huolta kauniista julkisuuskuvastaan. Fashionspot.comin mukaan heidän kauneutensa on plastiikkakirurgian ansiota.

Paris Hilton on ruskeasilmäinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton esiintyy sinisilmäisenä blondina, mutta totuus on toinen. Tähti on tosiasiassa ruskeasilmäinen, mutta käyttää sinisiä piilolinssejä. Blondi on tehnyt itselleen muitakin muutoksia. Huhujen mukaan hän on käynyt vastikään hankkimassa huuliinsa täytettä. Myös tähden rintaimplanteistakin huhutaan aika ajoin.

Madonnallakin on ryppyjä

Poptähti Madonnalla on täysi työ pitää itsensä nuorekkaan näköisenä. Hän viettää tuntikausia kuntosalilla taistellakseen ikääntymisen merkkejä vastaan, mutta

Kun tähden kuvia katsoo tarkkaan, huomaa, että hän on tehnyt jotakin poskilleen. Kun kuvia katselee oikein läheltä, näkee myös Madonnan rypyt, jotka ovat tosin täysin luonnollisia hänen ikäiselleen naiselle.

Fergie näyttää erilaiselta kuin ennen

Laulaja Fergie on pysynyt parrasvaloista lapsesta saakka, onhan hän entinen lapsitähti. Tähden lapsuudenkuvat osoittavat, että tähti on muuttanut ulkonäköään. Fergien nenä on aivan eri näköinen nyt kuin lapsena. Tähden uumoillaan käyneen myös silikonileikkauksessa ja kohottaneen katsettaan kirurgisesti.

Beyoncen uhkeampi olemus

Laulaja Beyonce näyttää uskomattoman hyvältä, mutta hänenkin arvaillaan käyneen kirurgin vastaanotolla. Tähden muodokas takamus näyttää viime aikoina saaneen lisää muotoja. Syynä ei ole pelkkä raskaus, vaan huhujen mukaan tähti on laittanut itselleen implantit takapuoleen.

Lue myös:MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja