Törkyä, teippiä ja kauheita vahauksia – lue Hollywoodin kauneuspaljastukset!

Hollywood-stylistit paljastavat kulissien takaisia salaisuuksia ja tähtien törkyisimpiä kauneusvinkkejä.

Tähtityylien ammattilaiset paljastavat Star-lehden huhtikuun numerossa, millaisilla konsteilla Hollywoodin kaunottaret pitävät kulissejaan yllä. Näyttelijä Sandra Bullock ei tykkää ilmeisesti röyhelöisistä alusvaatteista, sillä hän käyttää mieluiten ilmastointiteippiä nänniensä peittona.

– Jos Sandra pitää ohutta mekkoa, hän laittaa teippiä estääkseen liian paljastelun materiaalin läpi, tähden stylisti kertoo.

Hollywoodin ihonhoidon ammattilainen, Dawn DaLuisa kertoo, että näyttelijä Courtney Cox on ahkera vahauksien käyttäjä.

– Courtney ottaa usein vahauksia, etenkin varpailleen! Joillakin julkkiksilla on todella karvaiset jalat. Ihan kuin hobiteilla. Se on todella outoa, DaLuisa kommentoi Starille.

Hemmottelu kaunistaa, ja etenkin itse tehdyt, omituiset naamiot ovat tähtien suosiossa. Näyttelijä Eva Longoria kaunistaa kasvojaan kahvinpuruista, oliiviöljystä ja sitruunamehusta sekoitetulla naamiolla.

Kim Kardashian puolestaan hieroo hipiälleen piimästä, avokadosta, hunajasta, kaurasta ja jogurtista tehtyä seosta.

Tussia ja hikeä

Reese Witherspoonin kiiltävät ja kauniit hiukset syntyvät ahkeran hoitamattomuuden tuloksena. Hän ei nimittäin juurikaan pese hiuksiaan.

– Kun Reese valmistautuu johonkin tapahtumaan, hän jättää hiuksensa pesemättä päivien ajaksi, jotten hiusten luonnolliset öljyt pysyvät. Hän ei pese hiuksiaan, vaikka kävisi treenaamassa! tähden lähipiiristä juorutaan.

John Travolta puolestaan luottaa hiuslisäkkeisiin. Pakenevaa hiusrajaansa piilotteleva näyttelijä tarttui stylistien mukaan kerran mustaan tussiin paniikissa, kun hiuslisäkkeestä ei tullut mieluisa.

– Hän nappasi mustan tussin ja yritti värittää piiloon valkoiseksi jääneet alueet. Se oli naurettavaa, mutta hänellä on pakkomielle! stylistit juoruavat.

MTV3/Helmi

Lähde: Star

Kuvat: pääkuva Getty Images, pystykuvat Splash

Lue myös:

    Uusimmat