TOP 8: Nämä ovat oudoimmat orgasmia koskevat faktat!

Seksikirjailija Mary Roach on listannut 10 häkellyttävää ja yllättävää faktaa orgasmista. Tiesitkö sinä näitä?

Tiesitkö, että orgasmi voi aiheuttaa pahanhajuisen hengityksen tai parantaa hikan? Lue 10 jännittävää faktaa iso-O:sta.

1. Jotkut ihmiset saavat orgasmeja koskematta lainkaan sukuelimiinsä. Roach on tavannut naisen, joka aiheutti itselleen ajatuksen voimalla orgasmeja. Kirjailija myös seurasi tätä tapausta haastatellessaan naista kirjaansa varten. Roach muistuttaa, että autonomisella hermostolla on keskeinen rooli kiihottumisessa.

2. Ihminen on koko elämänsä ajan seksuaalinen olento. Mary Roachilla on kokoelma ultraäänikuvia, joissa kohdussa olevat poikavauvat ovat tarranneet jalkoväliinsä. Tätä itsensä löytämistä myös lääkärit ovat todistaneet ultrakuvissa.

3. Orgasmi voi parantaa hikan!

4. Satoja vuosia sitten lääkärit olivat varmoja, että vaginan supistelut auttavat siemennestettä kulkeutumaan kohtuun. 1950-luvulla lääketieteilijät kuitenkin todistivat, ettei väite pidäkään paikkaansa

5. Emakkojen orgasmin on todettu lisäävän näiden synnyttäminen porsaiden määrää kuudella prosentilla, joten orgasmista ei voi olla ainakaan haittaa hedelmöityksen kannalta.

6. Sian orgasmi kestää 30 minuuttia.

7. Naisen orgasmin tutkiminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Tutkijoiden huhutaan rakentaneen kameroilla varustettuja tutkimuslaitteita, jotta voitaisiin saada selville mitä naisen sisällä tapahtuu orgasmin hetkellä.

8. Legendaarinen seksuaalitutkija Alfred Kinsey tutki mielellään ejakulointia. Tutkimuksissaan hän löysi miehen, jonka siemensyöksy lennähti lähes 2,5 metrin päähän!

AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja