TOP 7: Tuore vaimo, älä sano tätä siipallesi!

Aloittakaa avioliittonne oikealla tavalla sanomalla ja tekemällä asioita, jotka auttavat romantiikan säilyttämiseksi suhteessa. Femalefirst.co.uk kertoo, mitä tuoreelle aviopuolisolle ei ainakaan kannata sanoa!

Jos olette menossa prinssi Williamin ja Catherinen vanavedessä lähiaikoina naimisiin, ottakaa mallia heidän tavastaan rauhoittua muutama päivä häähumusta ennen häämatkalle säntäämistä. Kaikki juhlapäivän hulina ja häiden eteen nähty vaiva saattaa jättää morsiamelle tyhjän olon, kun suuri päivä on ohi. Femalefirst.co.uk listasi seitsemän asiaa, joita ei kannata tuoreelle sulhaselle häiden jälkeen sanoa.

"No, se oli siinä sitten. Kaikki on ohi." (Erityisesti yhdistettynä huokauksiin ja kyyneliin)

Vaikka sinusta tuntuikin siltä kaiken suunnittelun ja vaivannäön jälkeen, on tärkeää taistella kaikenlaista häidenjälkeistä alakuloisuutta vastaan puhumalla innostuneesti mahtavasta yhteisestä tulevaisuudestanne. Älä anna aviomiehesi luulla, että kaikessa oli kyse vain puvusta ja juhlista. (Vaikka niinhän se itse asiassa olikin.)

"Olisit voinut pitää vähän romanttisemman puheen!"

Mitä ikinä toivoitkin sulhasesi sanovan sinulle, älä unohda, miten stressaavaksi jotkut miehet kokevat puheen pitämisen ja miten vaikeaa itseään voi olla ilmaista, kun tunteet ovat pinnassa. Mitä ikinä miehen tuotoksesta todellisuudessa ajattelitkaan, kiittele häntä hyvästä puheesta. Jotkut miehet myös kokevat vaikeaksi puhua yksityisistä tunteista monen ihmisen edessä.

"Eikö kaaso näyttänytkin upealta?"

Prinssi Williamilla tuskin jäi huomaamatta, miten kauniilta hänen kälynsä Pippa hääpäivänä näyttikään, mutta epäilemättä Catherine ei ole asiasta mieheltään kysellyt. Se laittaa miehen mahdottomaan tilanteeseen. Hän ei halua loukata sinua, koska kaasona on ystäväsi tai siskosi – muttei myöskään halua kuulostaa siltä, että ajattelisi kaason olevan sinua upeampi. Sano mitä ajattelet. Jos kaaso oli sinusta upea, sano niin: "Minusta kaaso oli upea." Ja mikäli huomasit bestmanin olevan varsin kuuma pakkaus puku päällä, siitäkään tuskin kannattaa jauhaa.

"Haittaisiko sinua, jos ottaisin pitkän kylvyn ja halailisimme tänään? On ollut pitkä päivä!"

Hääyönä rakastelu ei ehkä tunnu kovin isolta jutulta, eikä kyseessä todennäköisesti ole ensimmäinen kertanne yhdessä, mutta se on silti monelle miehelle tärkeää. Vaikka olette molemmat väsyneitä suuren päivänne jälkeen, saattaneet juoda liikaa ja valvoneet liian myöhään, pyydä häntä auttamaan sinua riisumaan hääpukusi. Siitä on hyvä aloittaa!

"Koska alamme yrittämään vauvaa?"

Naimisiinmeno on toki hyvä lähtökohta perheen perustamiselle, mutta ellette ole puhuneet asiasta viime aikoina, ei sitä kannata ottaa puheeksi heti häiden jälkeenkään. Rakastelkaa intiimisti ja hoitakaa rakkauttanne sen sijaan, että jäisitte loukkuun, jossa seksiä harrastetaan vain vauvantekomielessä. Avioliitto on ensisijalla, etenkin nyt! Joten seksistä ei kannata tehdä lisääntymisoperaatiota.

"Jos voisimme tehdä sen uudelleen, valitsisin erilaisen…"

Miehesi haluaa ajatella, että sinulla on ollut elämäsi ihanin päivä, joten älä riko sitä illuusiota. Saat vain hänet luulemaan, että hän on mokannut jotain – ja se taas ei tee hyvää avioliitollenne. Kiitä häntä upeasta päivästä, vaikka olisitkin suunnitellut häistä suurimman osan ja sinun vanhempasi olisivat maksaneet laskun. Arvostus kantaa pitkälle!

"Mitä ihmettä äidilläsi oli päällä?"

Oli suhde uuteen anoppiisi millainen tahansa, älä sekoita miestäsi siihen. Ensinnäkin, vaatteet tuskin miestä muutenkaan kiinnostavat. Toisekseen, et kerää paljoa pisteitä aloittamalla avioliittonne kritisoimalla hänen äitiään. Saat vain miehen puolustuskannalle, vaikka anopin hattu olisikin ollut katastrofaalinen. Säästä mielipiteesi, jos keskustelu uhkaa kääntyä negatiiviseksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja