TOP 6: Seksiasennot, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä

Haluaisitko piilottaa vähemmän edustavat kohdat vartalostasi seksin aikana? Nappaa tästä asentovinkit talteen!

Seksiasentoja on riittämiin, mutta kaikki niistä eivät välttämättä imartele kehoa. Monet naiset välttelevät tiettyjä seksiasentoja, koska he pelkäävät kumppaninsa näkevän selluliitin takamuksessaan, pömpöttävän vatsan – tai jonkun muun osan, jonka pitäisivät mielellään piilossa.

Totta puhuen miehet eivät välitä näistä asioista normaalisti tippaakaan – ja tuskinpa heidänkään vartaloita voi aina täydelliseksi sanoa. Itsevarma nainen on puoleensavetävä, joten parempi olla stressaamatta jenkkakahvoista liikaa. Mikäli tästä huolimatta todella haluat piilotella vähiten edustavia kehosi kohtia seksin aikana, Askdanandjennifer.com listasi kuusi kokeilemisen arvoista asentoa.

Takaapäin

Jos sinulla on veltto vatsa tai maha ei muuten vaan ole suosikkikohtasi, doggy style on yksi parhaista seksiasennoista niiden kohtien piilottamiseen. Asento stimuloi myös hyvin g-pistettäsi. Kumppanisi näkee peppusi, reitesi ja selkäsi. Vatsasi ei tässä asennossa näy, joten sinun ei tarvitse vetää sitä sisään. Tämä on myös hyvä asento, jos olet juuri syönyt ison aterian tai sinulla on muutoin turvonnut olo.

Lehmityttö

Tämä asento on omiaan, jos haluat saada vatsasi näyttämään litteältä, mutta se vaatii hieman vahvuutta reisiltäsi: tarvitset niitä liikkuessasi ylös ja alas miehen peniksen päällä. Istu hajareisin kumppaniisi päin, mutta istu suorassa ja nojaa keskivartalollasi hieman taaksepäin. Käytä vatsanpohjalihaksiasi pitämään vatsasi litteänä ja näytät suorastaan seksin ylipapittarelta!

Lähetyssaarnaaja

Jos ongelmakohtasi ovat reidet ja takamus, tämä on asentosi! Lähetyssaarnaajassa voit kiertää jalkasi kumppanisi ympärille yhdynnän aikana ja pitää ne kokonaan poissa hänen näkyvistään. Mies puolestaan näkee hyvin rintasi ja vatsasi, mikäli hän on hieman polvillaan. Vielä vähemmän hän näkee, jos olette vatsat vastakkain. Eniten kumppanisi todennäköisimmin katsoo kasvojasi ja sitä, kuinka paljon nautit – varsinkin silloin kun olet laukeamassa. Ei hän ehdi silloin peffamuhkuroihisi keskittyä.

Lusikka

Lusikka-asento on paras piilottamaan vatsasi, rintasi – ja no, koko etumuksesi. Makaa kyljelläsi kasvot poispäin kumppanistasi ja anna hänen tulla sisääsi takaapäin, myös kyljellään maaten. Näin hän myös yltää stimuloimaan klitoristasi kädellään. Jotta miehen ei tarvitse tuijottaa seinää, voit tietysti laittaa esimerkiksi jonkun aikuisviihdepätkän taustalle pyörimään. Tämä ei kuitenkaan välttämättä täytä sinun kriteerejä miellyttävästä seksikokemuksesta, joten ehkä kannattaa vielä kerran miettiä, onko vartalosi piilottelussa mitään järkeä.

69-asento

Jos miehesi aikoo antaa sinulle suuseksiä, saatat ahdistua ajatuksesta, että hän näkee reitesi ja ylävartalosi koko komeudessaan. Tähän voi toimia hämäyskikkana asento nimeltään 69. Kun sinä olet päällä, hän ei tässä asennossa ainakaan pysty katselemaan muita kehosi osia – ja saat myös vietyä hänen ajatuksensa muualle antamalle suuseksiä takaisin samaan aikaan.

Seisten

Seisoma-asento ei ole ainoastaan sopiva "haluan sinut juuri nyt" -henkiseen pika-aktiin, vaan tuo myös alastoman vartalosi parhaimmat puolesi esiin. Seistessä mikään ei ole makkaralla, rypyssä tai väärällään!

Tuntuvatko vinkit työläiltä? Vähemmällä vaivalla pääset, kun sammutat valot!

Askdanandjennifer.com muistuttaa, että seksissä on tarkoitus nauttia ja pitää hauskaa – ei murehtia sitä, miltä näytät. Kumppanisi tuskin etsii sinusta vikoja, sillä hän nauttii seksistä kanssasi! Jos miehesi moittii vartaloasi jatkuvasti, kannattaa miettiä, onko hän edes arvoisesi. Maailmasta löytyy kyllä taatusti mies, joka rakastaa sinua selluliitteineen päivineen!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja