TOP 15: Näiltä seksikokemuksilta ei välty kukaan

Seksuaaliset kokeilut ovat olennainen osa nuoruusvuosia ja vakiintumista – jopa vielä vakiintuneenakin. Esittelemme viisitoista tapausta, joihin varmasti tulet törmäämään – ellei niin ole jo tapahtunut. Tunnistatko näitä?

Alle kolmikymppinen, näihin viiteentoista seksikokemukseen törmäät varmasti jossain vaiheessa 20 ja 30 ikävuoden välissä.

Jo kolmekymmentä täyttänyt – kuulostavatko nämä tutuilta? Kommentoi!

1. Huonoa seksiä

Huono kokemus seksissä saattaa johtua siitä, ettet ole itsekään vielä aivan varma siitä, mitä haluat, ja seksuaalinen itsetutkiskelusi on vielä kesken. Jokaisella meillä on takataskussaan hyvien muistojen lisäksi myös muutama täysin epäonnistunut tapaus. Voi olla, että kumppanillasi ei ole mitään aavistusta siitä, mitä jalkovälissä pitäisi tehdä, tai hän on yksinkertaisesti liian itsekäs välittääkseen.

2. Kuinka sopivaa

Tilaisuus tekee varkaan. Tämä pätee myös seksiin. Välillä kaikki vain loksahtaa paikoilleen ja päädyt sänkyyn jonkun kanssa ilman painavampia syitä. Ehkä se joku on naapurisi, jota et ole aiemmin nähnyt tai ystäväsi, jonka kanssa jumiutut hissiin. Ehkä päädytte samoille jatkoille kapakan jälkeen ja tajuatte loppuyöstä olevanne kahden. Kuinka otollista ja sopivaa!

3. Vain yksi yö

Joitain seksikokemuksia ei ole tarkoituskaan toistaa. Jos et ole jo päätynyt heräämään ventovieraan vierestä katuvaisena, on tällainen hetki luultavasti vielä edessä. Vierestä löytyvä yöllinen kumppani saattaa olla tutun tuttu, baarissa tapaamasi uusi tyyppi, luokkakaveri tai työtuttavasi. Ehkä ette aikoneet hypätä sänkyyn, mutta niin vain kävi. Onneksi teidän ei tarvitse toistaa virhettänne.

4. Tunteet pelissä

Seksi henkilön kanssa, johon on jo muodostanut jonkinlaisen vahvan tunnesiteen, esimerkiksi ihastumisen muodossa, saattaa olla raastavan piinallista. Käytät enemmän aikaa ja harkintaa suoritukseesi. Ehkä mietit, miltä mikäkin paikkasi näyttää alastomana, tai haluat varmasti tyydyttää kumppanisi. Saatat päätyä huolehtimaan myös siitä, oliko hän varmasti tyytyväinen kokemukseen.

Yleensä toisiinsa ihastuneina seksikin on hyvää – ja vaikkei olisikaan, rakkaus saattaa lähentää tälläkin saralla.

5. Mielikuvitus käyttöön

Lentokoneen vessa. Hostellihuoneen eteinen. Tuttavasi sänky. Takapihasi. Rappukäytävä. Vaihtoehtoja on lukemattomia, ja päädyt luultavasti 20 ja 30 ikävuoden välillä harrastamaan seksiä joissain näistä tai itse keksimässäsi.

6. Humalainen seksi

Syystäkin kehotetaan harrastamaan seksiä silloin, kun ei ole alkoholin vaikutuksen alaisena – jopa jo sen takia, että seksi vaatii jonkinlaisia atleettisia suorituksia aina, eivätkä ne onnistu välttämättä täydellisesti humalatilassa. Alkoholi vaikuttaa lisäksi orgasmiin latistavaksi. Jossain tapauksissa saatat jopa unohtaa tapahtuneen ennen seuraavaa aamua.

Muistathan muuten ehkäisyn olevan aina ystävä!

7. Seksiä ystävän kanssa

Ennen kolmeakymmentä ikävuotta koet varmasti tilanteen tai useampia, joissa päädyt yhteisestä sopimuksesta sänkyyn jonkun ystäväsi kanssa. Suurimmassa osassa tapauksia tämä osoittautuu valitettavasti virhearvioksi.

Jos seksikokeilu ystävän kanssa onnistuu hyvin, päädytte harmaalle alueelle seksikavereiden ja pelkkien ystävien välillä. Jos kokemus on huono, ette luultavasti ota sitä esille enää koskaan...

8. Sooloseksiä

Sooloseksi on hyvä keino oppia itsestä ja omista haluista, jotta niiden tyydyttämistä osaa vaatia myös kumppaniltaan. Itsetyydytys on terveellistä ja vapauttaa stressiä. Luultavasti kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen tiedät jo tismalleen, mikä tuntuu hyvältä...

9. Kuiva kausi

Seksittömät kaudet ovat olennainen osa elämää. Vaikka sellaiset ovat turhauttavia, voi kuiva kausi toimia hyvänä miettimisaikana sen suhteen, mitä oikeasti suhteeltasi tai seksuaalisuudeltasi haluat. Sitä paitsi: heti, kun olet varma siitä, ettet enää koskaan löydä ketään, tämä luultavasti osoittautuu vääräksi luuloksi.

10. Sovitonseksiä

Olit nuori tai vanha, yksikään ihmissuhde ei ole riidaton. Mitä nuorempi olet, sitä dramaattisempia myös yhteenotot ovat! Huudatte toisille turhautumisen tuloksena, vuodatatte luultavasti muutaman kyyneleen – ja lopulta kanavoitte kaikki riidanhalunne seksiin. Ehkä sovintoseksi ei korjaa suhdeaukkojanne, mutta ainakin se sitoo jollain tavalla yhteen.

11. Mainetta puhdistamassa

Jokaisen menneisyyteen kuuluu muutama tai useampi yksipuolinen ihastus. Luultavasti jossain 20–30-vuotiaana eteesi tulee tai on jo tullut tilanne, jonka aikana sinulle aikaisemmin pakit antanut syttyykin sinulle kymmenen vuoden hiljaiselon ja välttelyn jälkeen. Mitä luultavimmin yhteinen yönne tai iltanne ei ole kovinkaan kummoinen, mutta saat siitä varmasti suurta tyydytystä.

12. Menneisyyden haamuja

Nuoruuden jouluvierailuilla vanhempiesi luona saatoit törmätä tuttuihin kasvoihin kaupungilla. Ehkä päädyitte harmittomasti ja vailla vahvempia tunteita yhteisen menneisyytenne vuoksi vielä kerran vällyjen väliin? Älä huoli, tällainen historia on monella muullakin.

13. Vielä tämän kerran...

Olet vannonut, että tämä oli tässä, mutta et silti saa häntä pois mielestäsi. Siitä huolimatta, että kaikki ystäväsi ovat sitä mieltä, että hän on huonoa seuraa, päädytte silti samaan sänkyyn – vielä yhden kerran. Tällainen seksi voi olla fyysisesti uskomatonta, mutta satuttaa usein emotionaalisesti ja saa sinut katumaan.

14. Vaihtokauppa

Saatat tarvita kiivaasti apua saadaksesi uuden huonekalusi kokoon – ja monelle raamikkaalle koontiapuun tulleelle varmasti kelpaa vastapalveluksesi hetki hempeilyä – tai kiivaampaa hupia. Käytät varmasti vielä jossain muodossa ja jonain päivänä seksiä vaihtokauppatavarana, jos et sitä ole jo tehnyt.

15. Tältäkö sen kuuluisikin tuntua?

Jos sinulla käy tuuri, äkkäät jossain vaiheessa 20 ja 30 ikävuoden välissä, mitä hyväksi seksi oikeasti tarkoittaa. Ehkä se vaatii sitä, että paljastat kumppanillesi, mitä todella haluat – tai sitten löydät heilan yhdeksi illaksi ja uskallat hänen kanssa olla täysin oma itsesi.

Jos olet jo löytänyt todellisen kutsumuksesi sänkypuuhissa, on sinun syytä onnitella itseäsi: nyt sinulla on loppuelämäsi aikaa nautiskella tämän tiedon turvin!

Huomaathan, että lista ei tarkoita, että sinulla pitäisi olla 15 eri kumppania vuosien 20 ja 30 välissä, vaan kaikki näistä voi tapahtua jopa yhden ainoan ja saman kumppanin kanssa!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde:Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja