TOP 10: Tästä syystä kannattaa olla brunette!

Onko blondeilla hauskempaa kuin bruneteilla? Ovatko tummahiuksiset naiset erityisen fiksuja? Näihin kysymyksiin ei ole oikeaa vastausta, mutta AVA kokosi leikkimielisesti yhteen hyviä syitä siihen, miksi kannattaa olla juuri brunette!

Blondien ja brunettien välistä huumorisävytteistä kamppailua ollaan käyty naisten kesken jo vuosikymmeniä – päätymättä minkäänlaiseen lopputulokseen. Leikkisät faktat puhuvat sen puolesta, että brunettena eläminen saattaa olla aavistuksen verran helpompaa – vai onko näin?

1. Juurikasvu ei aiheuta bruneteille usein yhtä suurta ongelmaa kuin blondeille, sillä tummissa hiuksissa kasvava tyvi näyttää usein imartelevammalta.

2. Brunetet saavat parempaa palkkaa kuin blondit – tai näin väittää ainakin vuonna 2009 Garnierin teettämä tutkimus, jonka mukaan brunetet yltävät blondeja kaksi kertaa todennäköisemmin huippupalkoille.

3. Kirkkaat värit pukevat brunetteja erityisen hyvin. Blondien täytyy miettiä tarkkaan asukokonaisuuksiaan silloin, kun halutaan käyttää erityisen kirkkaita värejä, sillä vaaleahiuksisen kasvoilta värit katoavat helposti kirkkaiden värivalintojen myötä.

4. Moni menestynyt kauneusikoni on brunette. Muutamia mainitaksemme ruskeahiuksisten maailmankuulujen kaunotarten joukkoon lukeutuu Elizabeth Taylor, Katherine Hepburn, Thandie Newton, Mary Louise Parker ja Zooey Deschanel.

5. Moni maailman ihailluimmista kaunottarista on oikeasti brunette. Muun muassa Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Pamela Anderson sekä Lauren Conrad ovat kaikki olleet luonnostaan brunetteja.

6. Tummat hiukset näyttävät vaaleita hiuksia paksummilta. Tummat hiukset ovat usein myös todellisuudessa blondeja hiuksia paksummat, sillä vaalea hiuslaatu on usein ohuempi ja sileämpi kuin tumma.

7. Brunetet otetaan vakavasti – tarpeen vaatiessa. Ikivanhat blondivitsit ovat säilyttäneet asemansa tähän päivään saakka ja tästä syystä stereotyyppinen fiksu nainen on ruskeatukkainen.

8. James Bond pitää bruneteista. Tämä on tullut enemmän kuin selväksi lukuisten elokuvien myötä. Fiktiivisen brittiläisen vakoojan ihailu on hyvin imartelevaa.

9. Brunetet ovat parempia vaimoja – tai ainakin näin uskoo peräti 75 prosenttia Softpedian vuonna teettämään kyselyyn osallistuneista miehistä.

10. Tummahiuksiset eivät joudu rasittamaan hiuksiaan alituiseen vaalennusaineilla. Tunnetustihan hiusten vaalentaminen on usein paljon haitallisempaa kuin tummentaminen.

Viihdytkö sinä blondina vai brunettena? Millaisia ennakkoluuloja olet kohdannut hiusvärisi vuoksi? Kommentoi alle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja