TOP 10: Tämä tekee hurmaavasta Vaaka-naisesta ainutlaatuisen

Reippaasta tyylikkyydestään ja mutkattomasta käytöksestään tunnistettavan Vaakanaisen luonteenpiirteet tekevät tästä diplomaattisesta naisesta ainutlaatuisen ja hurmaavankin hurmaavamman tapauksen. Lue mitä kaikkea Vaakanaisen luonnehoroskooppiin kätkeytyykään.

Eläinradan diplomaatti, sympaattinen ja suunnattoman miellyttämisenhaluinen Vaaka (23.9.–23.10.) on hurmaava tapaus. Vaakanainen erottuu aina muista, kiitos dynaamisen ja arvokkaan ulosantinsa. Lue, mikä tekee tästä klassisesta naisesta ainutlaatuisen.

Vaakanainen on ainutlaatuinen, koska...

1. Olet kaunis – niin sisältä kuin ulkoakin

Vaakanaiset tuntuvat luonnostaan omaavan kauneutta ja eleganssia uhkuvan auran. Kaunis, hurmaava ja leveä hymy on Vaakanaisen tavaramerkki, samoin herttainen ulkokuori. Tämän ulkokuoren alla kytee kuitenkin maskuliinista jääräpäisyyttä.

2. Olet luova

Vaakanainen rakastaa kirjoittaa, tanssia, maalata, laulaa – kaikkea, missä saa käyttää luovuutta. Vaakanaista on siunattu mielellä, joka tihkuu tahtoa toteuttaa itseään. Kauneudenplaneetta Venuksen vaikutukselle altis nainen ei pysty vastustamaan kauniita ja mielikuvista kiihottavia tavaroita ja asioita, kuten musiikkia, kuvataidetta, parfyymeja tai vaatteita.

3. Rakastat laittautumista

Vaikka rusottavaposkinen Vaakanainen on luonnonkaunis, rakastaa tämä laittautumista sitäkin enemmän. Vaakanaisella on yleensä varsin erikoinen, yksilöllinen tai näyttävä maku, mitä tulee vaatevalintoihin – he erottuvat aina joukosta. Vaakanainen ei seuraa orjallisesti muotia, vaan luo oman tyylinsä, jota muut tuppaavat matkimaan. Varo kuitenkin viettämästä tuntikausia peilin ääressä vaatteita vaihdellen, pystymättä päättämään mitä pukisit päällesi.

4. Olet hurmaava

Vaakanaisen charmi on huumaavaa. Ensimmäisenä mies saattaa kiinnittää huomiota Vaakanaisen ulkoisiin avuihin, mutta lähestyttyään tätä hän jää koukkuun Vaakanaisen hurmaavaan luonteeseen. Varo kuitenkin, ettei ystävyys ja rakkaus mene sekaisin keskenään!

5. Olet rento ja letkeä

Vaakanaisen kanssa tulee aina toimeen, lähes kuka tahansa. Vaakanainen on hyvin älykäs tapaus ja rakastatkin syvällisiä keskusteluja. Osaat puhua kaikille ihmisille iästä, ammatista tai asenteesta riippumatta. Ollessasi ulkona iltaa viettämässä, tutustut aina uusiin ihmisiin ja kuuntelet mielelläsi heidän elämäntarinoitaan.

Toisin sanoen tulet kaikkien kanssa toimeen. Vaakanaista voikin kehua loistavaksi ystäväksi ja rakastajattareksi.

6. Olet luotettava

Vaakanaiselle voi kertoa salaisuuden pelkäämättä, että tämä jakaa tietoa suppusuullaan muille eteenpäin. Olet rehellinen, loistava kuuntelija ja uskomattoman hyvä pitämään salaisuuksia. Vaakanainen rikkoo vain harvoin lupauksiaan: häneen voi luottaa. Uskallat ottaa myös kantaa esimerkiksi ystäväsi erotragedioihin ja annat mielelläsi ohjeita.

7. Olet diplomaattinen

Uskot reiluun peliin ja harmoniaan. Vaakanainen onnistuu yleensä ratkaisemaan ihmisten riidat, eikä Vaakanainen seiso vain toisen osapuolen puolella. Vaakanaisen diplomaattinen asenne myös tekee heistä loistavia neuvonantajia. Vaakanaisesta saisikin mainion asianajajan, tuomarin tai vaikka managerin.

Parhaimmillaan Vaakanainen on ammateissa, joissa hän pääsee neuvomaan ja auttamaan toisia ihmisiä – terapeuttina, kouluttajana, konsulttina – tai juuri diplomaattina.

8. Olet romanttinen rakastajatar

Luova ja hurmaava Vaakanainen on romanttinen rakastajatar. Hän ei koskaan unohda muistuttaa mielitietylleen, kuinka paljon hän Vaakanaiselle merkitsee ja kuinka paljon rakkautta ja huomiota kumppani ansaitseekaan. Vaakanainen saa kumppaninsa tuntemaan itsensä erityiseksi.

Vaakanainen kaipaa tasapainoa aivan kaikkeen, eikä hän tunne olevansa tasapainossa ilman vakituista ihmissuhdetta. Jos kumppania ei ole vielä rinnalle löytynyt, saattaa Vaakanainen jakaa asuntonsa parhaan kaverinsa kanssa.

9. Olet demokraattinen

Vaakanainen on demokraattinen daami. Vaakanainen kannattaa täydellistä tasa-arvoa, oli sitten kyse kotitöistä tai arkipäivän velvollisuuksista. Vaakanainen kaipaakin elämäänsä ihmisen, joka seisoo hänen rinnallaan toverina ja taisteluparina.

10. Vaakanaiset ovat uniikkeja tähtiä!

Yksilölliset ja näyttävät Vaakanaiset ovat Hollywoodin kermaa: Vaakanaisia ovat muun muassa Hilary Duff,Catherine Zeta Jones, Alicia Silverstone, Nora Roberts, Ashanti, Donna Karan ja Gwen Stefani.


Lue muiden horoskooppien luonneanalyysit:


AVA

Lähteet: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja