TOP 10: Asiat, joita herrasmies ei koskaan pyytäisi naista tekemään

On olemassa asioita, joita herrasmies ei koskaan pyytäisi tyttöystäväänsä tekemään. Mikäli miehesi on sortunut johonkin näistä mokista useamman kerran, saattaa pieni huomautus olla paikallaan.

Jokainen on jossain elämänsä vaiheessa ollut parisuhteessa, jossa on tuntenut itsensä ennemminkin miehen äidiksi tai sihteeriksi kuin tyttöystäväksi. Tässä kymmenen asiaa, joita hyvä poikaystävä tietää olla pyytämättä – jos oma kumppanisi sortuu alla mainittuihin kohtiin, anna juttu hänenkin luettavaksi.

Oletko herrasmies? Silloin et pyytäisi tyttöystävääsi…

1. Pesemään pyykkejäsi

Miehen sukkien lajittelu ei ole mikään ihannevisio treffeistä kotona, eikä yhdessä asuminen tee naisesta 50-luvun kotirouvaa. Reilu peli on, että toinen laittaa pyykit kuivumaan ja toinen laittaa ne myöhemmin paikoilleen. Lisäksi kotona auttavan miehen on todistetusti helpompi saada naisensa lemmekkääksi, joten eikö kannattaisi tarttua siihen tiskiharjaan saman tien?

2. Ostamaan lahjoja ja lähettämään kortteja muille sinun puolestasi

Tyttöystäväsi voi olla sinulle avuksi, kun hän on kanssasi kiertelemässä kauppoja. Hänen ei kuitenkaan tarvitse pysähtyä postissa tai tavaratalossa silloin, kun on shoppailemassa ystävättäriensä kanssa. Naiseus ei automaattisesti tarkoita sitä, että hän haluaisi selvittää Kaisa-tätisi vaatekokoa.

3. Suunnittelemaan koko lomaa ilman sinun apuasi

Kun rakkaasi kysyy sinulta, viettäisittekö loman mieluummin Lapissa vai Italiassa, hän haluaa sinun ilmaisevan mielipiteesi eikä kuulla: "Miten vain, olen tyytyväinen siihen mihin sinäkin". Sama pätee hotelliin, lentoyhtiöön ja ravintolavarauksiin. Se, että annat naisellesi ohjakset ei ole huomaavaista, vaan laiskuutta ja tylsyyttä. Sen sijaan jakakaa suunnitteluhommat tasan. Toinen valitsee sijainnin ja hotellin, toinen aktiviteetit.

4. Tekemään sinulle voileipää

Jääkaappi on kymmenen askeleen päässä ja pelikonsolistasi löytyy pause-nappula. Joten nouse ylös, venyttele ja väsää se kinkkuvoileipä itse itsellesi. Tyttöystävääsi ei kiinnosta, oletko "päässyt uudelle tasolle", koska pääsithän pelistä jo sen verran irti, että sait sanotuksi kaipaavasi murkinaa. Ehkä tyttöystäväsi voi harkita laittavasi voileivän, jos suostut pitämään pelaamisesta 20 minuutin tauon ja nauttimaan välipalan yhdessä hänen kanssaan.

5. Olemaan herätyskellosi

Hanki herätyskello. Torkuiltasi herättelyn ei tulisi olla tyttöystävältäsi päivittäinen velvollisuus, vaan satunnainen palvelus.

6. Huolehtimaan humaltuneista kavereistasi

Tyttöystävä voi auttaa tilaamaan kaverillesi taksin tai ehkä heittää hänet kotiinsa, mutta yhteisen sohvanne ei tulisi olla paikka, johon hän voi romahtaa bileiltanne päätteeksi.

7. Hengailemaan ex-tyttöystäväsi seurassa

Jotkut naiset voivat hyvin olla poikaystävän exänkin kanssa ystäviä ja toiset ovat vain uteliaita heidän suhteensa. Älä kuitenkaan painosta tyttöystävääsi hengailemaan exäsi kanssa, jos hän haluaa mieluummin pitää etäisyyttä.

8. Katsomaan kanssasi suosikkitelevisiosarjojasi

Miltäköhän sinusta tuntuisi, jos tyttöystäväsi pakottaisi sinut katsomaan kanssaan Täydellisiä naisia? Valitkaa mieluummin ohjelma, joka on molempien mieleen ja jota molemmat tykkäävät seurata.

9. Pudottamaan painoaan

Tyttöystäväsi tietää kyllä sopivan painon terveydelliset edut. Jos hän lihoo kesälomalla viisi kiloa, ei kannata alkaa moittia häntä tehottomaksi. Vie hänet mieluummin kanssasi pyöräilemään tai menkää yhdessä joogatunnille. Kuntoilu yhdessä on hauskaa – sen sijaan, että hänen pitäisi hikoilla yksin painoaan pudottaakseen.

10. Pitämään hiuksensa pitkinä

Usko pois: lyhyet hiukset ovat söpöt, hauskat ja ihan yhtä naiselliset kuin selkään asti ulottuvat pitkät kutrit. Katso vaikka näitä näyttelijöitä: Anne Hathaway, Cameron Diaz, Emma Watson… Ja vaikka tyttöystäväsi ajelisi päänsä kaljuksi, hän toivoo sinun silti pitävän itseään viehättävänä.

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja