Toni Wirtasesta tehdään jo 41-vuotiaana elokuvia ja museoita: "Jannika on neuvonut olemaan tästä onnellisempi"

Apulanta-solistin vaimo on neuvonut miestään olemaan onnellisempi omasta asemastaan.

Apulannan nokkamies Toni Wirtanen saapui yhtyeestään kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingin Tennispalatsiin vaimonsa, laulaja Jannika B:n eli Jannika Wirtasen kanssa.

– Onhan tässä hämmentävät tunnelmat tietenkin. Ei tällaista voi ihminen ymmärtää, että tässä sitä nyt seistään. Mutta onhan tämä myös helvetin hienoa, Toni sanoi punaisella matolla MTV:n haastattelussa.

Apulannan perustaja Wirtanen on 41-vuotias ja yhtyeen perustamisvuodesta 1991 lähtien mukana ollut rumpali Sipe Santapukki 38-vuotias. Yhtyeen oma museo Apulandia avataan Lahdessa tulevana perjantaina 9. syyskuuta.

– Kyllä, olemme melko nuoria sällejä sellaisiksi, joista tehdään elokuvia ja museoita. Jannika on sanonut minulle, että minun pitäisi olla onnellisempi siitä, että meistä tehdään tällaisia asioita, Toni kertoi.

Wirtanen kuvaili itseään pahanilmanlinnuksi, joka suhtautuu kaikkeen mahdollisimman negatiivisesti.

– Tässä on siis ollut vähän sulattelemista. Nyt kun katson vaikkapa tätä kutsuvierasensi-iltaa, niin kyllähän tämä ihmisiä kiinnostaa. Ja vastahan teimme kiertueen muutamia tuhansia ihmisiä vetävissä paikoissa.

Apulandian avajaisten jälkeen Apulanta aikoo vetää henkeä.

– On pakko ottaa pieni breikki. Siitä syystä, ettei vaan pysty vetämään. Marraskuusta eteenpäin keikkailemme jouluun asti ja sen jälkeen alamme taas miettiä uusia kuvioita, Wirtanen kertoi.

Apulanta-elokuva on nuorten näyttelijöiden juhlaa 2:07

Olga Temonen: Tämä elokuva on meille sydämen asia 6:50


Lue myös:

    Uusimmat