Toni Niemiselle palautetta pikarakastumisesta: Jokainen elää tyylillään

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen suhdekuviot ovat olleet tiuhaan tahtiin tapetilla. Hiljattain kihlatustaan eronneella Niemisellä on jälleen uusi rakas.

Avioero, kihlat, ero ja uusi rakas

Entisen mäkihyppääjän, nykyisen ravivalmentaja Toni Niemisen ja Veera-vaimon liitto päättyi viime vuoden lokakuussa ja pari haki avioeroa marraskuussa. 

Tonin ja Veeran liitto oli kestänyt noin kymmenen vuotta. Eron jälkeen Niemisellä ei suinkaan alkanut villi sinkkuaika, sillä hän on ehtinyt rakentaa vuoden aikana jo kaksi parisuhdetta.

Nieminen löysi vauhdilla rinnalleen uuden rakkaan ja jo joulukuussa 2013 Toni kertoi suhteestaan julkisuudessa. Toni ja Johanna eivät aikailleet suhteessa, vaan pari kihlautui kesäkuussa.

Lokakuun lopulla Nieminen kuitenkin kertoi hänen ja Johannan kihlojen purkautuneen. Eron myötä Johanna muutti pois Tonin luota noin kuukausi sitten.

Nieminen vaitonaisena uudesta suhteesta

Nyt Johanna on jo menneen talven lumia, sillä Nieminen kertoi torstaina Iltalehdelle löytäneensä vierelleen jälleen uuden rakkaan. MTV.fi tavoitti Niemisen perjantaina.

– Uusi suhde pitää paikkansa, mutta ei tässä ole tarkoitus aihetta sen enempää ruotia. En minä nyt kuitenkaan asiaa kiellä, kun se nyt niin tuntuu kiinnostavan. En viitsi kuitenkaan kommentoida suhdetta enempää, antaa tilanteen kehittyä rauhassa.

Pohjoisesta kotoisin oleva Niemisen uusi rakas on 39-vuotiasta ravivalmentajaa nuorempi. Nieminen ei kuitenkaan halua kertoa, kuinka paljon parilla on ikäeroa.

Mitä mieltä Nieminen on siitä, että aika nopealla aikataulullahan hän hyppäsi uuteen suhteeseen?

– Uskon olevani jo valmis uuteen suhteeseen, eihän tällaisissa asioissa ole mitään aikamääreitä. Tilanteet vaan etenevät ja kehittyvät, hän kommentoi.

Nieminen myöntää saaneensa palautetta vilkkaasta suhde-elämästään.

– Ainahan sitä palautetta saa, mutta kyllä minä tiedän mitä teen tai olen tekemättä. Jokainen elää tyylillään.

Toni Niemisellä on ex-vaimonsa Veeran kanssa 6- ja 8-vuotiaat tyttäret. Muun muassa lasten takia Nieminen aikookin tällä kertaa edetä suhteessa rauhassa, kertomatta siitä vielä tässä vaiheessa sen enempää julkisuudessa.

– Lapsien takia ja kaikkienkin kannalta on nyt syytä edetä rauhakseen. Ei tässä ole mitään draamaa, eikä järkeä perata enempää aihetta.

Seuraavaksi Niemisellä on edessä muuttopuuhat, sillä hän suunnittelee muuttavansa joulukuussa uuteen asuntoon Tampereen keskustaan.

Niemisen uudesta rakkaasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat