Tommi Mäkinen heltyi: Jari-Matti Latvala saa Toyotalla ylimääräisen kilpailun!

3:13
Tulosruutu selvitti Ruotsin MM-rallin perjantain tapahtumat.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen tarjoaa Jari-Matti Latvalalle ekstrakilpailun Ruotsin MM-rallin teknisten ongelmien vuoksi, tuurilaiskuski paljastaa.

Latvalan ralli Ruotsissa jäi vain kolmen erikoiskokeen mittaiseksi. Hänen Toyota Yaris WRC -autoonsa iski tekninen vika perjantain toisella erikoiskokeella, auton moottori ei käynyt kunnolla, ja Latvala putosi kahden ja puolen minuutin päähän kärjestä ennen päivän neljättä erikoiskoetta.

Latvala päätti ennen perjantain päätöspätkää jättää kilpailun kokonaan kesken. Pettymys oli kova sekä urheilullisesti että taloudellisesti: Latvalan vuokraaman Toyotalta Yaris WRC -auton hintalappu yhteen ralliin on reilut 200 000 euroa.

– Minun täytyy sanoa, että se oli kova päivä meille, Latvala kirjoitti Facebookissa teknisiin ongelmiinsa viitaten.

Latvalalla oli perjantaina edessä neuvottelut tallipäällikkö Mäkisen kanssa mahdollisesta vuokranalennuksesta. Taloudellisesta hyvityksestä ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ainakin muuten Latvala sai positiivisen viestin.

– Tommi Mäkinen antoi minulle mahdollisuuden kilpailla toisessa kisassa tämän ongelman vuoksi. Se tulee olemaan uusi mahdollisuus taistella hyvästä sijoituksesta, Latvala valotti.

Latvala on aiemmin vahvistanut vuokraavansa Toyotalta kaluston elokuussa ajettavaan Suomen MM-ralliin. Hänen toiveissaan on myös ollut saada budjetti kasaan kesäkuiseen Sardinian osakilpailuun.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja