Tommi Liimataisesta Idols-Diandran manageri

Tommi Liimatainen aikoo luotsata Idols-voittaja Diandra Floresin kohti tähtitaivaan huippua.

Diandra Flores mykisti Idols-tuomarit uskomattoman upeilla laulusuorituksilla viikko toisensa jälkeen. Kansa oli ällikällä lyöty nuoresta 17-vuotiaasta laulajakomeetasta ja äänesti hänet voittajaksi. Diandra sai unelmoimansa levytyssopimuksen Universal-levy-yhtiön kanssa.

Levymoguli Tommi Liimatainen ei kauaa aikaillut, vaan heitti verkkonsa vesille ja nappasi monilahjakkaan Diandran talliinsa ryhtyen manageriksi

Tommi on tyytyväinen uusimpaan saaliiseensa, sillä entuudestaan hänen levy-yhtiössään ovat muun muassa Negative ja Katri Helena.

Diandralla on kaikki viihteen osa-alueet kunnossa. Ja mitä ei ole, sen me opetamme, sillä meillä on työssä hyvä porukka. Nykyisin artistilta vaaditaan monta erilaista ominaisuutta, joten Diandralla on kaikki mahdollisuudet menestyä. Hulluahan se olisi, jos häntä ei vietäisi myös ulkomaille, Tommi Liimatainen miettii.

– Kun luin Diandran ensimmäisen haastattelun, olin ihan että oho, tuossa iässä ja noin valmis siinäkin asiassa.

Diandran debyyttialbumi julkaistaan 4. heinäkuuta. Levyn sisältö tulee olemaan Diandran itsensä valitsemia cover-suosikkeja ja uusia kappaleita suomeksi ja englanniksi esitettyinä.

Uutisen kertoi ensimmäisenä Radio Nova.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat