Tomi Metsäketo: Olemme Laura Voutilaisen kanssa sopivasti hulluja

Tomi Metsäketo kävi Radio Novan Miesystävä-vieraana. Laulaja kertoo uudesta joululevystään ja kiertueestaan Laura Voutilaisen kanssa.

Tomi Metsäketo julkaisi juuri uuden albumin Kuului laulu enkelten. Laulaja kertoo levyttäneensä joulualbumin kesäkuumalla studiossa.

– Se oli vielä sellainen studio, jossa on ikkunat, joten näin koko ajan auringonpaisteen ja helteisen maiseman. Piti vain keskittyä ja hiljentää mielensä jouluiseen tunnelmaan. Onneksi se onnistui, eikä tarvinnut turvautua glögiin ja kynttilöihin.

Joululevyä seuraa joulukonserttikiertue kirkoissa yhdessä Laura Voutilaisen kanssa.

– Me olemme Lauran kanssa samanlaisia, sopivasti hulluja ja äänetkin soi hyvin yhteen. Olemme tehneet ennenkin yhdessä töitä ja se on toiminut, Metsäketo kertoo.

Molempia laulajia yhdistää myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelma. Metsäketo voitti kisan vuonna 2006 ja kertoo, että sillä oli positiivinen vaikutus hänen uralleen.

– Ehkä isoin muutos oli, että ihmiset oppivat tuntemaan minut paremmin. Moni tuli sanomaan, että sinähän olet ihan hauska ja rento tyyppi.

Kun Metsäkedosta on kysymys, puheisiin livahtaa Italia, jossa hän käy opettelemassa laulamista 90-vuotiaan opettajansa luona.

– Hän on aika tiukka mimmi. Olin viimeksi toukokuussa kuukauden hänen luonaan opissa ja hän oli iloinen, että ihan kaikkea en ole opeista unohtanut, laulaja kertoo.

Mitä Tomi Metsäketo toisi italialaisesta kulttuurista Suomeen ja mikä musiikillinen ajatus sai hänet aikoinaan opiskelemaan italiaa? Kuuntele koko haastattelu


lauantaisin klo 14-15


Teksti: Radio Nova

Kuva: MTV Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja