Tomaatti-perunasalsa

  • 6 tomaattia
  • 500 g keitettyjä uusia perunoita
  • 2 sipulia varsineen
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta korianteria tai basilikaa
  • 1. Leikkaa tomaattien kärkeen ristikkäisviilto ja purista siemenet pois.
  • 2. Leikkaa tomaatit, sipulit varsineen ja perunat kuutioiksi.
  • 3. Lisää kuutioiden joukkoon mausteet ja lopuksi veitsellä hienonnetut yrtit.
  • 4. Anna salsan maustua jääkaapissa jonkin aikaa.

- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg

Lue myös:

    Uusimmat