Mainos

Tokmanni perustanee kymmeniä myymälöitä

Tokmanni Oy käsittää monilla nimillä tunnettuja käyttötavarakauppoja, kuten Vapaa Valinnat, Tarjoustalot, Robin Hoodit ja Maxi-Makasiinit.

Halpakauppaketju Tokmanni aikoo perustaa lähivuosina kymmeniä uusia myymälöitä eri puolille Suomea. Erityisesti yhtiötä kiinnostavat Kankaanpään ja Oulun välissä olevat yli 10 000 asukkaan kaupungit sekä kunnat, jotka ovat kaupallisesti ja liikenteellisesti merkittävällä paikalla.

- Siellä meillä ei aiemmin ole ollut toimintaa. Myös Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle on tulossa myymälöitä, Tokmannin konsernijohtaja Kyösti Kakkonen kertoo.

Yhtiö tiedotti eilen perustavansa 6000 neliön liikkeen Kangasalan Lentolaan Prisman viereen. Naapurikuntaan Lempäälään joulukuun alussa avattavaan Ideaparkiin tulee myös Tokmanni. Tänä vuonna valmistuvat myymälät niin ikään Turenkiin ja Järvenpäähän. Pohjanmaalla yhtiö avaa liikkeet lähiaikoina Alajärvellä, Kurikassa, Kauhavalla ja Ilmajoella.

Tokmanni Oy käsittää monilla nimillä tunnettuja käyttötavarakauppoja, kuten Vapaa Valinnat, Tarjoustalot, Robin Hoodit ja Maxi-Makasiinit. Yhteensä myymälöitä on nyt 113.

Tokmannin enemmistöomistaja on pääomasijoitusyhtiö CapMan oyj 51 prosentin osuudella. Kyösti ja Kari Kakkosen yhtiölle sekä Seppo Saastamoisen perheen yhtiölle kuuluu kummallekin 24 prosenttia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.