Koskettava päätös 71 vuoden rakkaustarinalle: Vaimonsa viereen hoivakotiin vihdoin päässyt Stig nukkui pois – "Annetaan papan nukkua nyt"

70 vuotta naimisissa ollut pari pääsi samaan hoivakotiin 1:41

Uutisoimme vastikään 93-vuotiaan Stigin ja Helmin uskomattomasta rakkaustarinasta. Avioparin yhteinen matka on nyt saanut koskettavan päätöksen.

VIDEO: 71 vuotta naimisissa ollut pari pääsi samaan hoivakotiin.

Stig ja Helmi pääsivät muutaman vuoden pakkoeron jälkeen samaan hoivakotiin ja yhteiseen huoneeseen. Siirrosta lähtien he olivat jatkuvasti käsikkäin. Aviopari sai kuitenkin nauttia toistensa läheisyydestä vain alle kaksi kuukautta ennen kuin Stig nukkui pois.

– Siitä olen kyllä iloinen, että he saivat vielä viimeisen hetken olla yhdessä. Kyllä se oli todella tärkeää ja hyvä asia, pariskunnan poika Lars Witick kertoo.

Yllättävä puhelu pojalta tuntia ennen kuolemaa

Stig nukkui pois perjantaina iltapäivällä vaimonsa vieressä. Vain tuntia ennen kuolemaansa Stig sai myös yllättävän puhelun pojaltaan Ruotsista.

– Velipoika on yleensä soittanut vain minulle, mutta nyt hän jostain syystä etsi hoitokodin numeron ja soitti sinne. Hoitaja vei luurin isälle, joka kyllä kuuli ja reagoi tuttuun ääneen, muttei enää jaksanut puhua, Lars Witick kuvailee.

Muistisairaudesta huolimatta Helmi on näyttänyt selvästi surevan aviomiestään. Helmi katseli tyhjää sänkyä vieressään ja kyyneleet nousivat hänen silmiinsä.

– Annetaan papan nukkua nyt, Helmi totesi pojalleen.

Lue myös:

    Uusimmat