Fiskars Edge on uusi käytännöllinen, innovatiivinen ja ergonominen veitsi. Edgen moderni muotoilu ja tarttumaton pinnoite tekevät siitä paitsi tyylikkään, myös helppohoitoisen ja mukavan käyttää.
Lue myös: Mikä veitsi kalalle, lihalle ja juureksille? Näin voit käyttää eri Fiskars Edge -veitsiä!
Helppohoitoinen kaunotar moderniin kotikeittiöön
Fiskarsin uusi Edge -veitsisarja tuo ikiaikaisen työkalun kiinnostavalla tavalla tähän aikaan. Tanskalaisen Tobias Wandrupin edistyksellinen muotoilu kohtaa veitsessä Fiskarsin perusarvot: erittäin leikkuukykyinen ja helppohoitoinen veitsi tekee keittiön eri tehtävistä fiksulla tavalla mukavaa.
Moderni Edge seuraa sulavalinjaisten, kokonaan mustien muotoilutuotteiden aaltoa. Energinen ja erittäin vahva muotokieli yhdistyy veitsessä kovaan tekniikkaan: Edge edustaa hintaluokassaan parasta mahdollista leikkaavuutta ja helppohoitoisuutta.
Seitsemän veistä eri mieltymyksiin ja tehtäviin
Edgen seitsemästä veitsestä löytyy apuri keittiön kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin mieltymyksiin.Sarja on saanut innoituksensa sekä idän että lännen veitsiperinteestä. Edgestä löytyy kummankin keittiön keskeisimmät veitset: sarjassa on länsimaisesta keittiöstä tuttujen perusveitsien lisäksi myös kuluttajien uudet suosikit, japanlaiset Deba- ja Santoku-veitset.
Terän ja kahvan sulava liitos on suunniteltu Edgessä käden luonnollisen liikkeen ja erilaisten otteiden näkökulmasta. Ruiskuvalettu kahva takaa terän ja kahvan sauman hygieenisyyden. Pinnoitettu, kulutus- ja pesutestattu 2,3 millimetrin paksuinen terä on kestävän ja tarttumattoman PTFE-pinnoitteen ansiosta erittäin helppo pitää puhtaana. Veitset on helppo teroittaa sarjaan sisältyvällä Roll-Sharp-teroittimella. Sen kaksiosaisella toiminnalla voi teroittaa veitsien lisäksi myös paksummalla terällä varustettuja esineitä, kuten puukkoja ja kirveitä.