Mainos

Todennäköisyys yksi kolmesta miljardista: Ehkäisy petti kahdesti – nainen on nyt neljän lapsen äiti

Jokainen meistä tietää, että yksikään ehkäisymenetelmä ei ole sataprosenttisen varma. Todennäköisyys raskaudelle on kuitenkin niin pieni, että moni työntää tämän asian kauas mielestään. Asiat voivat kuitenkin muuttua tämän tarinan luettuasi.

Kolmekymppinen Emma Power on käyttänyt ehkäisyä koko aikuisikänsä ajan, mutta tästä huolimatta hän on nyt neljän lapsen äiti. Ehkäisy petti kaksi kertaa, ja kumoten kaikkia todennäköisyyksiä, Power alkoi molemmilla kerroilla odottaa kaksosia.

Mieheltä lopullinen ratkaisu ongelmaan

Ensimmäinen yllätys tapahtui kymmenen vuotta sitten Powerin ollessa vasta 19-vuotias. Hän oli käyttänyt ehkäisypillereitä, ja kuten useimmat muutkin naiset, hän odotti niiden suojaavan häntä epätoivotulta raskaudelta.

– Olin syönyt pillereitä jo hetken ja luulin, ettei minulla ollut mitään mahdollisuutta tulla raskaaksi. Olin varmasti ottanut pillerin joka päivä enkä ollut sairastellut. Kun menin tutkimuksiin, hoitaja kertoi minulle näkevänsä kahdet sydämenlyönnit. En voinut uskoa korviani, Power kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen synnytti terveet kaksospojat ja päätti vaihtaa ehkäisyä. Hän päätyi käsivarteen laitettavaa ehkäisyimplanttiin, joka vapauttaa hormoneja automaattisesti. Tämä ehkäisymenetelmä toimi hyvin viiden vuoden ajan, kunnes Power huomasi jälleen olevansa raskaana, ja tälläkin kertaa hän odotti kaksosia. Kaksostytöt Ruby ja Jessica syntyivät vuonna 2012 vanhempiensa suureksi yllätykseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Power kertoo, että hänen miehensä oli niin järkyttynyt uutisesta, ettei uskonut puolisoaan ennen kuin ultraäänikuvan nähtyään. Ei ihme, sillä todennäköisyys kahteen kaksosraskauteen ehkäisyä käytettäessä on arvioiden mukaan noin yksi kolmesta miljardista.   

Lääkärit selittelevät raskauksia pariskunnan erityisellä hedelmällisyydellä. Varmistaakseen, että perhe ei kasva enää yhtään suuremmaksi, mies onkin päättänyt antaa steriloida itsensä.

Lähde: Dailymail 

***Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja