Todellinen söpöysvaroitus! Koiranpennut tepastelivat suureen akvaarionäyttelyyn – hämmästyttävä reaktio hain silmien edessä

0:58
Georgia Aquarium julkaisi videon karvaisista kutsuvieraista akvaarionäyttelyssään.

Yhdysvaltain Georgiassa suuressa akvaarionäyttelyssä on varsin hiljaista, sillä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi näyttelyn ovet pysyivät suljettuina ihmisvierailijoille.

Georgia Aquarium on laittanut ovensa säppiin koronaviruksen leviämisen pelossa. Tämä yksi maailman suurimmista akvaarionäyttelyistä päätti kuitenkin piristää akvaarioasukkaiden päivää kutsumalla paikalle muutaman erikoisvieraan.

Atlantan eläintensuojelujärjestöstä paikalle tepasteli kaksi innokasta koiranpentua.

Saman pentueen ruskean ja valkean sävyiset Odie ja Carmel ovat vasta muutaman kuukauden ikäisiä. Koirat pääsivät tutkimaan niin pienempien kuin suurempienkin kalojen elämää, ja uteliaina seurasivat kaloja akvaariolta toiselle.

Nukahtivat hain akvaarion edustalle

KameraOnen julkaisemalla videolla näkyy, kuinka kirkkaansävyiset ja nopealiikkeiset kalat vangitsivat Odien ja Carmelin huomion tauotta. Koirat seurasivat kalojen liikkeitä häntä heiluen ja raapivat akvaarion lasia päästäkseen näitä lähemmäksi. Innostuneisuus tosin myös verottaa, sillä pian iski väsymys.

Toisin kuin olisi voinut kuvitella, edes kookkaat hait eivät hätkäyttäneet näitä karvakuonoja. Videolla hait uiskentelevat vain kymmenien senttien päässä pennuista.

Lopulta pennut nukahtivatkin hain akvaarion eteen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja