Todellinen rakkaustarina: Vanha pari viettää yhdessä 100-vuotissyntymäpäiviään

ABC News uutisoi tennesseeläisistä Allan ja Margaret Littlestä, jotka juhlivat yhdessä 100-vuotissyntymäpäiviään – 76 avioliittovuoden jälkeen.

Sanotaan, että tosirakkaus kestää aikaa. Allan ja Margaret Littlen, molemmat 100-vuotiaita, aika on todella ollut heidän puolellaan. Margaret täytti 100 vuotta elokuun 6. päivä ja Allan marraskuun kahdentenatoista.

– En koskaan uskonut, että eläisin satavuotiaaksi. Hyvä terveys kantoi minut tänne asti, Margaret sanoi ABC Newsille.

Pari asuu Lakeshore Meadows -palvelutalossa Nashvillessä. Allan sai vaimoltaan satavuotislahjaksi vaaleansinisen neuleen, johon oli painettu hänen nimikirjaimensa. Allanin mukaan tärkein hänen saamansa lahja ei kuitenkaan ole tavaraa, vaan mahdollisuus jakaa kaikki vaimonsa kanssa.

– Olen samaa mieltä Allanin kanssa. Hän tekee kaikesta erityistä, Margaret vahvistaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Pari on tuntenut toisensa lähes koko elämänsä, ja avioliitossa he ovat olleet huimat 76 vuotta. He tapasivat pikkulapsina kirkossa, mutta alkoivat seurustella vasta lukiossa.

– Margaretin kanssa eläminen on ollut helppoa ja luonnollista kaikki nämä vuodet. Elimme yksinkertaista elämää ilman riitoja., Allan sanoo.

– Allan ja minä olemme kumpikin rakastaneet ja kunnioittaneet toisiamme läpi elämämme. Hän on aina ollut jumalainen mies minulle, Margaret jatkaa.

Parilla on myös yksinkertainen vastaus pitkän avio-onnensa salaisuudeksi.

– Yhdellä sanalla, rakkaus. Me emme hätiköineet. Me kunnioitamme toisiamme, Margaret kertoo.

– Menin naimisiin oikean naisen kanssa, Allan täydentää.

Mikä on pitkän ja seksuaalisesti vireän parisuhteen salaisuus? Maaret Kallio ja Osmo Kontula puhuivat aiheesta Studio55.fi-lähetyksessä.

Pitkän ja intohimoisen parisuhteen salaisuus 25:51

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat