Todellinen rakkaus löytyi! Maajussille morsian -Tuomon valitsema Marjo aikoo muuttaa maajussin luokse

Maajussille morsian -ohjelmasta löytyi todellinen rakkaus, kun maajussi-Tuomo ja morsianehdokas Marjo rakastuivat toisiinsa palavasti. 

Maajussille morsian -ohjelma on tulossa päätökseensä. Kesän Naantalin treffiviikonlopput ja farmiviikot ovat enää muisto vain, ja maajussien arki on palannut omiin uomiinsa. 

Kolme neljästä maajussista ei löytänyt rakkautta ohjelman avulla, mutta maajussi-Tuomo osui Amorin nuolen tulilinjalle. Mies valitsi farmiviikkojen päätteeksi morsianehdokkaistaan Marjon ja pariskunnan yhteinen elämä on ollut kesästä asti yhtä unelmaa. 

Marjo asuu tällä hetkellä vielä Vantaalla, mutta hän kertoo ohjelmassa olevansa aikeissa muuttaa tyttärensä kanssa Tuomon luokse Rantasalmelle. Kaksikko paljastaa ohjelmassa, että tuleva muutto on kaavailtu vuoden vaihteen tienoille. 

– Se ajatus, että me muutetaan tänne tuntuu kyllä tosi hyvälle. En jaksaisi odottaa sitä, mutta sitten taas toisaalta ihan varmaan hyvä. Tässä on kuitenkin paljon asioita, mitä pitää hoitaa ennen sitä. 

Nainen kertoo, että asiaa on helpottanut alusta asti erittäin paljon se, että hänen tyttärensä on viihtynyt Tuomon tilalla Rantasalmella erittäin hyvin. Marjo vietti suuren osan kesästään Tuomon luona, ja joskus hän otti tyttärensä mukaan.

Marjo pohtii sitä, kuinka kaikki alkoi keväällä 2018. Hän kertoo miettineensä kirjeen kirjoittamista pitkään ja teki sen lopulta viimeisenä mahdollisena päivänä. Hän ei ole katunut päätöstään hetkeäkään. 

– Kun alkaa miettimään sitä aikaa, niin kaikki on tapahtunut tosi nopeasti. Mutta sitten se ei tunnu siltä. En tiedä johtuuko se siitä, että Tuomon kanssa tuntuu siltä, että oltaisiin tunnettu jotenkin tosi paljon pidempään. 

Maajussille morsian maanantaina 5.11. MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja