Timo T.A. Mikkosen poika esittää Matti Nykästä uutuusdokumentissa

Matias Mikkonen esittää mäkilegenda Matti Nykästä tuoreessa dokumentissa.

Timo T.A. Mikkosen poika Matias nähdään nuorena Matti Nykäsenä tästä kertovassa dokumentissa. Matias esittää Matti Nykänen – omin sanoin -dokumentissa kappaleen Vain mäkimies voi tietää.

Nina Mikkonen kertoo MTV.fille, että Matias valikoitui rooliin ohjaaja Kim Finnin ehdotuksesta.

– Hän on tuttumme, ja tiesi Matiaksen kyvykkääksi rooliin, Nina kertoo.

Dokumenttia kuvattiin sekä Mikkosten tilalla Myrskylässä että kylän koululla. Autenttiset paikat Jyväskylässä kun ovat jo muuttuneet 1970-lukujen ajoista, joten ne lavastettiin Myrskylään.

Myös Nina ja Timo T.A. pääsivät osallistumaan viisi vuotta sitten kuvattuun dokumenttiin. Nina esitti opettajaa ja Timo T.A. rehtoria.

– Tämä oli koko perheelle mieluinen tehtävä, ja meillä oli välähdyksenomainen kohtaus dokumentissa. En vielä tiedä, onko se mukana lopullisessa versiossa.

Nykänen tyytymätön dokumenttiin

 

Dokumentin päätähti Matti Nykänen on ilmoittanut jo aiemmin haluavansa estää Blue Median tuottaman dokumentin julkaisun.

Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa hän sanoi syyksi sen, että hän antoi dokumentin monta vuotta sitten tehdyn perushaastattelun humalassa.

– Humalassa höpötän siinä niitä näitä kuin saunaillassa. Ei sellaista voi mitenkään julkaista, jos olet höyryissä. Ei se ole oikeudenmukaista, hän kommentoi lehdelle.

Päivitetty 30.5.2015 klo 13.04: Vastaava tuottaja Aarni Kuorikosken mukaan kyseiseen dokumenttiin liittyen ei ole tehty haastatteluja, joissa Nykänen olisi ollut humalassa.

Lue myös:

    Uusimmat