Timmi äiti kuvasi ruokakauppatreeninsä – sai vihat niskaansa

Urheilullinen äiti on joutunut kritiikin kohteeksi sen jälkeen, kun hän julkaisi videon ruokaostosten lomassa suoritetusta jalkatreenistä. 

Instagramiin jaetulla videolla äiti Sia Cooper suorittaa joukon mitä erilaisimpia lihaskuntoliikkeitä samalla, kun tekee ruokaostoksia ja työntää pientä tytärtään ostoskärryissä.

Diary of a Fit Mom -blogistaankin tunnetun äidin tavoitteena oli osoittaa, kuinka vaivattomasti muutaman minuutin treeni hoituu missä ja milloin vain – vaikka ruokakaupassa. Kuntosalia ei tarvita, eikä tekosyitä ajanpuutteelle voi enää keksiä.

Vaikka Cooperin tarkoitus oli hyvä, yleisö ei kuitenkaan ottanut videon sanomaa kovin hyvällä vastaan, vaan pian videon julkaisun jälkeen äidille alkoi sadella vihaisia kommentteja, joissa hänen tempaustaan arvosteltiin kovin sanoin. Kommenteissa ihmeteltiin muun muassa sitä, kenellä muka on aikaa treenata ruokakaupassa. Osa kommentoijista on taas sitä mieltä, että äidin tulisi tehdä ostoksensa tehokkaasti ja palata kotiin viettämään aikaa lastensa kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on todella naurettavaa! Se ei ole paikka kuntoilulle, eräs kommentoija kritisoi.

– Mene kotiisi treenaamaan. Sinä tukit käytävät, toinen kommentoija toteaa.

Fitness-elämää voi suorittaa missä vain, ei vain kuntosalilla

Cooper kertoo olevansa hämmästynyt palautteesta ja uskoo, että suurin osa ihmisistä on ymmärtänyt videon viestin väärin. Äidin mukaan hänen tarkoituksenaan oli ainoastaan näyttää luova ja hauska tapa tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, mutta yleisö keskittyi kiinnittämään huomiota epäolennaisiin asioihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minä ja aviomieheni olimme ostoksilla eräänä aamuna ja kauppa oli kirjaimellisesti kuollut, joten ajattelin, mitä jos kiireinen äiti voisi tehdä hyvän treenin samalla, kun hän on ostoksilla pikkuistensa kanssa. Ja näin video syntyi, Cooper kertoo.

Videon avulla nainen haluaa muistuttaa ihmisiä myös siitä, että fitness-elämän ei automaattisesti tarvitse tarkoittaa useamman tunnin kestäviä kuntoilusessioita. Jokainen pienikin liikuntahetki päivässä on parempi kuin ei mitään.

Lähde: ScaryMommy 

***


Lue myös:

    Uusimmat