Tiina söi viikon ajan joka päivä herkkuja – kertoo blogissaan, miten kroppa reagoi: "Tuntui kuin leuka roikkuisi polvissa asti"

Herkuttelun seuraksena Tiina kertoo kärsineensä lähes päivittäisestä päänsärystä.

Fit Fat Mama -blogia kirjoittava Tiina kertoo, miten hänen kehonsa reagoi, kun hän söi viikon ajan joka päivä herkkuja.

– Tiistaina kaveri tuli kahville ja sulatin pakkasesta pullaa sekä paistoin joulutorttuja. Plus hän toi tuomiseksi Pätkis-laatikon. Jälleen mussutusta. Keskiviikkona edellispäivän kahvittelusta oli jäänyt vielä joulutorttu ja söin sen. Lisäksi pipareita. Torstaina nukahdin vauvan yöunille nukutuksella ja heräsin vasta 22.40. Otin silti lakuja. Mikä ihmeen järki siinäkin oli? Tiina kuvailee viikkoaan blogitekstissään ”Söin joka päivä herkkuja -miten kroppa reagoi?”.

Herkuttelu jatkui koko viikon, ja  sen seurauksena Tiina kertoo kärsineensä lähes päivittäisestä päänsärystä. Hän oli myös koko viikon väsynyt ja turvonnut.

– Tuntui kuin leuka roikkuisi polvissa asti. En ole joka viikko edes kytännyt vaakaa, mutta edelliseen mittaukseen oli tullut vajaa kilo. Ei paljoa, mutta se olo.

Moni lukija on samaistunut tekstiin ja siihen, että joskus herkut vain vetävät vastustamattomasti puoleensa.

– Synnytyksen jälkeen, kun laku oli taas sallittua, vedin pussillisen Pandan täytelakuja joka päivä parin viikon ajan. Sitten siirryin suklaaseen, jota meni levy päivässä. Sitten tuli mitta täyteen. Nyt on useampi viikko mennyt aika nätisti, jos on jotain makeaa tehnyt mieli, olen syönyt persimoneja, nimimerkki Vickan kertoo.

***


Lue myös:

    Uusimmat