Ella Lymi laulaa Vuosisadan häät -elokuvan tunnuskappaleen – uusi musiikkivideo paljastaa ennen julkaisemattomia otteita leffasta

Tuoreella musiikkivideolla on maistiaisia uutuuselokuvasta. 

Laulaja-lauluntekijä Ella Lymi julkaisi viikko sitten Seksii, huumeit, rahaa ja autoi -singlen. Kyseinen kappale on Vuosisadan häät -elokuvan tunnusbiisi.

Nyt kappaleesta julkaistiin musiikkivideo, jossa nähdään runsaasti ennen julkaisemattomia otteita elokuvasta. Marja Pyykön ohjaama ja Outi Mäenpään tähdittämä elokuva tullaan näkemään valkokankailla kautta maan syksyllä 2021. Elokuvan on käsikirjoittanut Aleksi Bardy. Helsinki-filmin elokuvan ovat tuottaneet Bardysekä Helen Vinogradov.

Mäenpään lisäksi elokuvassa nähdään liuta suomalaisia näyttelijätähtiä. Merkittävissä rooleissa ovat myös Mikko Leppilampi ja Matleena Kuusniemi. Heidän lisäkseen elokuvassa esiintyvät muiden muassa Amos Brotherus, Tommi Eronen, Markku Haussila, Anna-Leena Härkönen, Kari Ketonen, Saara Kotkaniemi, Matti Leino, Lauri Maijala, Juho Milonoff jaNiko Saarela.

Ella Lymi on näyttelijä-ohjaaja Tiina Lymin tytär. Hän kertoo tiedotteessa kappaleestaan. 

– Tää on biisi ilosta ja juhlasta, mutta samaan aikaan valtavasta yksinäisyydestä ja surusta. Halusin tän olevan häpeilemätön ja paljas.

Kappaleen ovat tuottaneet maamme kärkituottajiin lukeutuva Jurek sekä Lymin aiemman Mua sattuu -singlen tuotannosta vastannut Jukka Jahnukainen.

Vuosisadan häät on komedia, jossa sulhasen ex on häiden tärkein ihminen. TV:stä tuttu julkkispsykiatri Viima Von Ausgezeichnet (Mäenpää) on miehiä ja mainetta niittänyt oman elämänsä keskipiste, joka on salaa yksinäinen. Exänsä (Leppilampi) mennessä naimisiin, on Viiman etsittävä häihin korkean profiilin deitti osoittaakseen, että hänellä menee hyvin. Avecin metsästys Helsingin perjantain ja sunnuntain välisessä yössä tuoksuu kalliilta viineiltä, mutta krapulat ovat yhtä kaikki pahoja. Tarjolla on kuitenkin kenen tahansa unelmien rooli Viiman kavaljeerina – ja luvassa unohtumattomat vuosisadan häät.

Näet videon painamalla sen keskeltä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja