Tiger Woodsin ex-vaimolla onnen päivät – erorahoilla ostettu koti vihdoin valmis?

Ruotsalaisen ex-malli Elin Nordegrenin miljoonien remonttiurakka on vihdoin lähestymässä loppuaan.

Golf-pelaaja Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren, 34, pääsee ilmeisesti pian muuttamaan Floridan Palm Beachilla sijaitsevaan miljoonakotiinsa.

Talossa on tehty remonttia jo kolmen vuoden ajan. Uusien kuvien perusteella vaikuttaisi kuitenkin siltä, että koti olisi enää viimeistä silausta ja pihatöitä vaille valmis.

Nordegrenin ja pettämisestä kiinni jääneen Woodsin avioero astui voimaan elokuussa 2010 ja Nordegren sai erossa noin 73 miljoonaa euroa. Saatuaan erorahat kaunotar käytti tuolloin 1580-neliöiseen kartanoon 8,8 miljoonaa euroa. Talo ei kuitenkaan vastannut nykyisiä turvallisuusmääritelmiä hurrikaaneja vastaan, joten sen tilalle päätettin rakentaa samantien isompi talo. Kun talo on täysin valmis, Nordegren on käyttänyt siihen noin 14,5 miljoonaa euroa. Neliömetrejä uudessa talossa on liki 2000.

Tällä hetkellä ruotsalainen Nordegren asuu vastapäätä remontissa olevaa taloaan yhdessä lastensa Samin, 6, ja Charlien, 4, kanssa. Pienempään taloon ex-malli käytti noin kolme miljoonaa euroa.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja