Näyttelijäpari osti ökytalon puoli vuotta sitten – nyt jo myynnissä!

Televisiosta ja elokuvista tuttu tähtipari ei kauaa viihtynyt kuusi kuukautta sitten ostamassaan kodikkaassa kartanossa. Nyt talo on nimittäin myynnissä.

Näyttelijäpariskunta Sarah Michelle Gellar ja Freddie Prinze Jr. ostivat vasta puoli vuotta sitten Los Angelesin Mandeville Canyonista hulppean kodin 4,4 miljoonalla eurolla. Nyt tähtipari on tehnyt yllättävän liikkeen ja laittanut kotinsa myyntiin huomattavasti korkeammalla hinnalla.

Pienen pintaremontin läpikäyneen lukaalin saisi nyt omakseen 5,7 miljoonalla eurolla. Kolmikerroksisessa talossa on kuusi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja yksi erillinen wc sekä kuntoiluhuone. Neliömetrejä on yhteensä 680.

Takapiha ei ole erityisen suuri, mutta se on hyvin suojassa uteliailta katseilta. Lisäksi takapihalla on suuri uima-allas sekä pore-amme.

Pariskunnan jatkosuunnitelmista ei ole tietoa, mutta he omistavat myös samankokoisen kartanon Bel Airista Kim Kardashianin ja Kanye Westin naapurista. Ostettuaan Mandevillen kartanon Gellar ja Prinze Jr. laittoivat Bel Airin lukaalinsa myyntiin, mutta ilmeisesti se ei ole vielä käynyt kaupaksi.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat