Tiger Woods avautuu ex-vaimostaan: Olemme hyviä ystäviä

Golfin supertähti Tiger Woods on hyvissä väleissä entisen vaimonsa Elin Nordegrenin kanssa.

Vuonna 2009 golftähti Tiger Woods, 39, jäi kiinni uskottomuudesta. Woods ja tämän ruotsalainen vaimo ja lasten äiti Elin Nordegren, 35, erosivat seuraavana vuonna.

– Elin on yksi parhaista ystävistäni. Voimme soittaa toisillemme milloin tahansa ja olemme jatkuvasti puheyhteydessä, joulukuun lopulla 40 vuotta täyttävä Woods kertoo ex-avioparin nykyväleistä Time-lehden haastattelussa.

– Me molemmat tiedämme, että lapsemme ovat tärkein asia. Olisinpa tajunnut sen viisi vuotta sitten.

Woodsilla ja Nordegrenilla on kaksi yhteistä lasta: vuonna 2007 syntynyt Charlie-poika sekä vuonna 2009 syntynyt tytär nimeltä Sam. Entisellä avioparilla on yhteishuoltajuus.

Woods on kertonut lapsilleen syyn näiden vanhempien eroon.

– Olen kertonut asian niin kuin se on: äiti ja isä eivät asu saman katon alla, koska isä teki ison virheen. Haluan heidän tietävän asian ennen kuin he alkavat käyttää nettiä tai heidän ystävänsä alkavat puhua asiasta.

– Olen sanonut myös, että heillä on kaksi vanhempaa, jotka rakastavat heitä vaikka mitä tapahtuisi, Woods avautuu.

Nordegren puolestaan avautui parin erosta Mirror-lehden haastattelussa toukokuussa 2014.

– Psykologian ja oikeustieteen luentoni auttoivat minua selviämään elämäni haastavimmista ajoista, joihin liittyi myös lainopillisia seikkoja, Nordegren kertoi.

– Ne tarjosivat rauhallisen paikan henkilökohtaisen myrskyn keskellä.

Woodsin ja Nordegrenin ero oli skandaalien siivittämä. Woods petti vaimoaan yli 12 naisen kanssa, ja kun Nordegren sai tämän selville vuonna 2009, hän haki avioeroa. Nordegren sai avioeroprosessissa 60 miljoonaa puntaa.

Tapahtumien tullessa julki Woods menetti monia sponsoreitaan ja hakeutui hoitoon toipuakseen seksiaddiktiosta.

Lue myös:

    Uusimmat