Tiesitkö tätä? Janina Fry on entinen cheerleader: "Tienasimme rahaa tekemällä pikkujoulukeikkoja"

Hoikistunut Helena Ahti-Hallberg keräsi kehuja Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuudessa – Mikko Leppilammelta ylistävä kommentti suorassa lähetyksessä 3:13
Hoikistunut Helena Ahti-Hallberg keräsi kehuja Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuudessa – Mikko Leppilammelta ylistävä kommentti suorassa lähetyksessä

Janina Fry oli cheerleadering-juokkueessa teini-ikäisenä.

Ex-missi Janina Fry on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tänä syksynä. Fryn tanssiparina nähdään Anssi Heikkilä, joka on ensimmäistä kertaa mukana tanssiohjelmassa.

– Tosi kivaa, että saan olla mukana, Fry iloitsee.

Fryllä on hieman tanssitaustaa entuudestaan, sillä on tanssinut jazztanssia sekä ollut Porvoon Butchersien cheerleading-joukkueessa.

– Minulla on cheerleadertaustaa 80-luvun loppupuolelta. Sehän oli aivan erilaista kuin tänä päivänä. Meillä oli koreografioita, ja tienasimme rahaa tekemällä pikkujoulukeikkoja.

– Teimme myös akrobatiaa ja pyramideja. Olin aina alhaalla, kun olin niin pitkä, Fry paljastaa.

Fry harrasta lajia monta vuotta.

– Se oli teinivuosien harrastus. Olin mukana 12-vuotiaasta melkein aikuisikään.

Fry harrasti teininä myös pyöräilyä, niin kuin moni muukin hänen ystävänsä Porvoossa.

– Voitin kultamitalin 14-vuotiaana, Fry kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat