Tiesitkö tämän aikuisviihde-elokuvien kulisseista?

Aikuisviihdenäyttelijöiden työn taustalla tapahtuu paljon asioita, joista harva tietää.

Oletko joskus miettinyt, että onpa aikuisviihdenäyttelijöillä helppo työ: seksiä kameran edessä ja palkka juoksee. Alalla on kuitenkin omat hankaluutensa. Lue, millaisia haasteita elokuvissa esiintyminen asettaa.

Maratooniseksi

Erityisesti suuremman budjetin elokuvissa näyttelijät saattavat olla tositoimissa jopa kaksi tuntia putkeen. Naisille kyseessä ei toki ole temppu eikä mikään, mutta miesnäyttelijöille voi olla hankalampaa pitää taistelukunto yllä kahden tunnin ajan.

Ei kondomeille

Aikuisviihteen Hollywoodissa, San Fernando Valleyssa, vain yksi yritys vaatii näyttelijöitään käyttämään kondomeja. Loput yrityksistä kertovat kondomin käytön olevan vapaaehtoista, mutta kondomia vaativat naisnäyttelijät saattavat huomata saavansa vähemmän rooleja kuin kanssasisaret, jotka eivät vaadi kondomin käyttöä. Kondomien puuttumista elokuvista perustellaan sillä, että joidenkin katsojien mielestä ehkäisyn käyttö pilaa fantasian.

Miten kisakunto pysyy yllä?

Jotkut miesnäyttelijät ovat luonnonlahjakkuuksia, ja he saavat peniksensä pysymään ylhäällä, vaikka ympärillä häärii kamera- ja valaistusmiehiä ja ohjaaja. Kaikki miehet eivät kuitenkaan onnistu tässä, joten he käyttävät Viagraa sekä Cavarject-injektioita suoraan penikseen.

Ulkonäköpaineet

Näyttelijöiden odotetaan näyttävän filmillä mahdollisimman hyviltä. Samalla heidän pitää pystyä taipumaan epätavallisiin seksiasentoihin, jotta kamera saisi kuvattua esimerkiksi lähikuvaa. Mukavuus on usein kaukana asennoista, joita videoihin halutaan.

Itsensä markkinointi

Yleensä aikuisviihdenäyttelijät ovat yksityisiä toimeksisaajia. Tämä tarkoittaa, että heidän pitää luottaa agentteihin tai olla itse markkinointikykyisiä ansaitakseen elantonsa. Samaan aikaan lama sekä piraattielokuvien suosio ovat aiheuttaneet hallaa alalle: kilpailu rooleista on kovaa.

Orgasmien feikkauskilpailu

On totta, että jotkut naiset työskentelevät aikuisviihdealalla, koska he yksinkertaisesti rakastavat seksiä. Jotkut näyttelijät laukeavat ihan oikeasti filmejä kuvatessaan. Lienee kuitenkin selvää, että suuri osa elokuvissa nähdyistä orgasmeista on nimenomaan näyteltyjä.

Yksityiselämä erikseen

Yleensä aikuisviihdenäyttelijät tapaavat noin tuntia ennen kuvauksien alkamista, jos sitäkään. On tavallista, että jompikumpi näyttelijöistä, jolleivät molemmat, on privaattielämässään naimisissa. Seksin harrastaminen vieraiden ihmisten kanssa tuo toki omat hankaluutensa parisuhteeseen.

Lähde: thefrisky

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja