Tiesitkö? Parsan oikea keittoaika selviää yllättävällä niksillä

Paina mieleesi tämä perussääntö ja saat keitettyä täydellistä parsaa!

Kevätherkku parsa on parhaimmillaan keitettynä tai grillattuna, hieman rapsakaksi jätettynä. Liian veteläksi keitetyistä parsoista puuttuu rakenne. Mutta mistä parsan oikean keittoajan sitten voi päätellä? Mitä tänään syötäisiin -ohjelmasta tuttu kokki Aki Wahlman paljastaa niksin:

– Keittoaika on aina puolet parsan paksuudesta. Voitte ottaa vaikka työntömitan ja mitata parsan. Jos parsan paksuus on 12 milliä, niin keittoaika on silloin 6 minuuttia. Helppo ja hyvä perussääntö, Aki Wahlman vinkkaa.

Mitä muuta parsan keittämisessä tulee sitten ottaa huomioon? Lue lisää ja katso video!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja