Mainos

Tiesitkö? Parsan oikea keittoaika selviää yllättävällä niksillä

Paina mieleesi tämä perussääntö ja saat keitettyä täydellistä parsaa!

Kevätherkku parsa on parhaimmillaan keitettynä tai grillattuna, hieman rapsakaksi jätettynä. Liian veteläksi keitetyistä parsoista puuttuu rakenne. Mutta mistä parsan oikean keittoajan sitten voi päätellä? Mitä tänään syötäisiin -ohjelmasta tuttu kokki Aki Wahlman paljastaa niksin:

– Keittoaika on aina puolet parsan paksuudesta. Voitte ottaa vaikka työntömitan ja mitata parsan. Jos parsan paksuus on 12 milliä, niin keittoaika on silloin 6 minuuttia. Helppo ja hyvä perussääntö, Aki Wahlman vinkkaa.

Mitä muuta parsan keittämisessä tulee sitten ottaa huomioon? Lue lisää ja katso video!

(MTV LIFESTYLE)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.