Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestä

0:32Tiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestäKatso videolta kätevä kikka parsakaalin pesuun.
Julkaistu 20.09.2025 09:43
Toimittajan kuva
Jere Silfsten

jere.silfsten@mtv.fi

Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Tällä nerokkaalla menetelmältä parsakaali puhdistuu parhaiten!

Kotimaista parsakaalia riittää kauppojen hevihyllyillä kesäkuusta marraskuuhun. Parsakaali on erittäin ravinteikas vihannes, jolla on tutkitusti erilaisia terveyshyötyjä.

Kun parsakaalia valmistelee syötäväksi, kannattaa se ensin tietysti pestä. Mutta tiesitkö, mikä on paras tapa puhdistaa parsakaali?

Katso yllä olevalta videolta ylivoimainen kikka parsakaalin pesemiseen!

Lue myös: Jos syöt vain yhtä kasvista, valitse tämä – lääkäri perustelee, miksi

Lisää aiheesta:

Parasta keitettyä parsakaalia: Testaa Samulin kypsennyskikkaSipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistava kikka!Tiesitkö? Näin inkivääri kannattaa kuoriaTiesitkö? Kiivin kuorimiseen on olemassa helppo niksiYleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen
RuokaRuokaniksitKasviksetUutisohjelmien aiheetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • 09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää

  • 08:58
    Linnan juhlat

    Nyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista

  • Eilen16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti

  • Eilen13:38
    Ruoanlaitto

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"