Tiesitkö: Nämä miehiset seksimyytit eivät olekaan totta

Seksimyyttejä löytyy maailmasta joka lähtöön. Mihin niistä miehet uskovat? Eivät ainakaan näihin, väittää yourtango.com.

Yourtango.com listasi seksimyytit, joihin naiset uskovat, mutta miehet eivät.

Myytti: Naisen monet seksipartnerit pelottavat miestä

Mies ei halua ajatella seksipartnereidesi määrää eikä siis pohdi asiaa kauhulla jatkuvasti. Hän on onnellinen, jos osaat jo tempun tai pari, mutta muuten tiedottomuudessa eläminen ei haittaa. Vanhat kumppanisi eivät pelota tai ällötä miestä, mutta heistä puhuminen ei ole miehestä miellyttävää – ethän sinäkään halua kuulla, miten hän oppi kaikki seksikikkansa siltä 19-vuotiaalta notkealta telinevoimistelijalta! Älä kerro liian tarkasti entisistä kumppaneistasi.

Myytti: Mies haluaa naisen tekevän rohkeasti ja ronskisti aloitteen

Rohkeus ja aloitteiden tekeminen ovat hyvä juttu. Kaikella on kuitenkin rajansa: miten ihastunut olisit, jos mies tulisi juhlissa luoksesi ja ilmoittaisi, että voitkin sitten riisua valmiiksi automatkalla hänen luokseen?

Tee aloite flirttaillen ja kevyesti, älä hyökkää miehen kimppuun. Mies tuskin suree, jos hyppäät hänen kanssaan petiin heti, mutta voi kokea samanlaisia tunnontuskia kuin naiset Hollywood-elokuvissa. Miksi teitte "sen" heti? Oliko kemia välillänne vain ylitsepääsemättömän vahva, vai oliko kyse vain siitä, että halusit seksiä keneltä vain?

Myytti: Mies haluaa avoimen naisen, joka kokeilee kaikkea

Usko pois: miehiä ei ole kovin vaikeaa miellyttää. Unohda naistenlehtien monimutkaiset ohjeet ja treffisäännöt. Jos olet valmis kokeilemaan noin 80 prosenttia niistä ideoista, joita hän sinulle heittää, teillä ei taatusti mene huonosti.

Mies ei halua seksuaalisesti avointa naista, jota hänen ideansa tosiasiassa ahdistavat – hän haluaa kumppanin, joka on valmis kokeilemaan erilaisia asioita, mutta joka ilmoittaa, jos ei nautikaan niistä. Jos ilmoitat suoraan olevasi avoin kaikelle, siis ihan kaikelle, mies voi kokea paineita: miten kokeilunhaluinen hänen onkaan oltava, jotta tyytyisit häneen?

Myytti: Kolmansien treffien sääntö pätee edelleen

Seksin odottamiselle voi olla useita syitä. Jos mies näkee, että haluat todella tutustua häneen etkä siksi tee aloitetta, hän varmasti ymmärtää ja on otettu vakavista aikeistasi ja mielenkiinnostasi. Jokainen mies on kuitenkin nähnyt (tai joutunut jopa itse kokemaan), millaista on olla naisen riepoteltavana. Ensin nainen haluaa tavata, huomenna taas ei, ylihuomenna hän on suorastaan imelän rakastunut, perjantaina vihainen… Ole rehellinen tuntemuksissasi äläkä esitä mitään.

Myytti: Jos menemme heti sänkyyn, suhteestamme ei tule vuosisadan rakkaustarinaa

Mies ei vietä vapaa-aikaansa suunnittelemalla häitä tai yhteistä tulevaisuutta unelmiensa naisen kanssa. Jos mies ei ole henkisesti tai taloudellisesti valmis, kukoistavaa suhdetta ei synny, menitte sitten sänkyyn tai ette.

Jos mies taas ajattelee sinun olevan "se oikea", ensiseksinne ajankohta tuskin ajaa häntä pois. Alkoholilla voi kuitenkin olla osuutta asiaan: jos olitte hilpeässä humalassa päätyessänne sänkyyn, hän saattaa potea aamulla krapulan lisäksi valtavaa morkkista.


AVA

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja