Tiesitkö? Kylie Jenner muutti lapsensa nimen viime hetkellä

0:57
Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin 1. helmikuuta 2018.

Kylie Jennerin lapsen nimellä oli alun perin erilainen kirjoitusasu.

Ennen kuin Kylie Jenner esitteli tyttärensä Stormin julkisuudessa, tälle piti keksiä täydellinen, ja sanalla sanoen erikoinen, nimi – samoin kuin muillekin Kardashian-klaanin lapsille.

Jenner ilmoitti tyttärensä syntymästä 4. helmikuuta, mutta hyvin epäamerikkalaiseen tapaan odotti kaksi päivää ennen kuin paljasti lapsensa nimen julkisuudessa.

Jenner on viehättynyt luontoon liittyviin nimiin, kuten Storm (englanniksi myrsky).

– Se oli kuitenkin koko ajan Stormie, siis ie-päätteellä. Olin jo ostanut tyttärelleni kustomoituja tavaroita, joissa nimi oli kirjoitettu tuolla tavalla. Olin miettinyt myös toista nimeä, mutta Stormi kuulosti oikealta jo silloin, kun vauva oli vielä kohdussa. Ihan kuin hän itse olisi valinnut nimensä, Jenner kertoo.

Juonenkäänne nimen kirjoitusasussa tapahtui, kun Jenneriltä tiedusteltiin puhelimitse lapsen nimeä syntymätodistusta varten.

– Vastasin, että nimi kirjoitetaan i-kirjaimella, ihan vain i:llä. Kirjaimellisesti vaihdoin kirjoitusasun sillä minuutilla ja kun lopetin puhelun, olin että, hitto, se taitaa sitten olla lapseni nimi, Jenner kuvaa hauskasti.

Ja jos jäit miettimään, mikä se toinen vaihtoehto nimelle olisi ollut, niin vastaus on Stormi Willow. Jenner on kuitenkin ystävä Willow Smithin kanssa, joten se olisi ollut hänen mielestään hieman outoa.

Lähde: Seventeen

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja