Tiesitkö? Jurassic Park -elokuvista tuttu Hollywood-konkari on jazz-miehiä, debyyttialbumi tekeillä

Jurassic World: Kaatunut valtakunta -traileri 2:29

Muun muassa Jurassic Park- ja Independence Day -elokuvia tähdittänyt näyttelijäkonkari Jeff Goldblum on myös jazz-pianisti, joka julkaisee esikoisalbuminsa.

Katso yllä Jeff Goldblumin tähdittämän Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuvan traileri.

Näyttelijätähti Jeff Goldblum, 65, on myös levyttävä muusikko. Jazz-pianistinakin tunnettu mies julkaisee esikoisalbuminsa muun muassa The Rolling Stonesin, Louis Armstrongin ja The Moody Bluesin levy-yhtiönä takavuosina tunnetun Decca Recordsin kautta.

– Olen niin iloinen, että pääsen tekemään töitä Deccalla työskentelevien upeiden ihmisten kanssa. Decca on yksi kaikkien aikojen cooleimpia ja maineikkaimpia levy-yhtiöitä, Goldblum hehkuttaa tiedotteessa.

Goldblumin albumista ei julkistettu vielä mitään tarkempia tietoja.

– Kaikki rakastavat Jeff Goldblumia. Se on ikään kuin universaali totuus, kommentoi Deccan A&R-puolen johtaja Tom Lewis.

– Goldblumin rakkaus jazzia kohtaan on tarttuvaa. Kun Jeff soittaa, hän levittää iloa ympärilleen. Jos saamme välitettyä Jeffin musiikkia ihmisten koteihin, teemme omalta osaltamme maailmasta onnellisemman paikan elää.

Jeff Goldblum johtaa The Mildred Snitzer Orchestra -nimistä kokoonpanoa. Hän on esiintynyt vuosien saatossa muun muassa jazz-laulaja Gregory Porterin kanssa.

​​​​​​​

Elokuvapuolella Goldblumin näyttelemistä voi tarkkailla perjantaina 8. kesäkuuta ensi-iltansa saavassa Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuvassa. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard.

Ensimmäisen kerran Goldblum nähtiin valkokankaalla dinosaurusten parissa elokuvasarjan ensimmäisessä osassa Jurassic Park (1993).

Lue myös:

    Uusimmat