Tiesitkö, että mies ajattelee näin?

Upea seuralainen ei tarkoita räiskyvää romanssia ja kosketuksia ei voi koskaan olla liikaa… Näin ainakin, jos miehiä on uskominen!

Thefrisky.com pyysi mieslukijoitaan paljastamaan asioita, joita naiset eivät ehkä miehestä tiedä. Ovatko nämä sinulle aivan uutta tietoa?

Kuvankaunis nainen ei tee parisuhdetta

Vastauksia antaneet miehet korostavat, ettei yli- tai alipainoisuudella ole merkitystä: jos makuuhuoneessa on säpinää, mies pitää sinua haluttavana ja kauniina. Eräs mies myös toteaa, että vaikka usea nainen inhoaa jotakin vartalossaan, miehelle nuo epätäydellisyydet ovat rakkaita. Hänen ihastustaan sinuun lisää tieto siitä, että hän on ainoa, joka saa tietää ongelmakohdistasi!

Wes-niminen mies tunnustaa, että miehet ovat täydellisen tietoisia siitä, ettei kuvankaunis nainen ole synonyymi räiskyvälle vaakamambolle tai upealle parisuhteelle. Mies kuitenkin haluaa valloittaa tällaisen naisen, jotta saa kerskua siitä ystävilleen! Myös Scott vakuuttaa, että aivot voittavat rintavarustuksen koska vain.

Kannattaako kaunistautuminen?

Vaikka mies kertookin rakastavansa sinua juuri niin kuin olet, ei hän voi olla ihastelematta pitkän laittautumisen tulosta – vaikka itse laittautuminen ärsyttääkin, sanoo Steve. Mikäli parfyymisi kuitenkin ehtii huoneeseen ennen sinua, hajustetta on käytössä liikaa, Ky muistuttaa.

Korkokengät-farkut – yhdistelmä ei uroiden mukaan petä: he haluavat rennon, mutta naisellisen naisen. Aina ei kuitenkaan kannata panostaa: miesten mukaan nainen näyttää erityisen söpöltä heidän lempijoukkueensa verkkareissa tai lippis päässään.

Eroottisia faktoja

Miesten mukaan on kuumaa, kun nainen tekee aloitteen makuuhuoneen puolella. Ja kyllä – miehet todella vannovat oraalisen nautinnon nimeen! Jos suuleikit eivät innosta, Todd neuvoo ajattelemaan käytännöllisesti: jos olet hyvä siinä, se kestää vähemmän aikaa! Suullisen hyväilyn jälkeen ei aina tarvitse siirtyä vaakamamboon, vaan ilottelun voi jättää siihen.

Miehet paljastavat, ettei naisen suorittamaa käsin hyväilyä ihanampaa olekaan. Aamulla on erityisen nautinnollista herätä, mikäli oman rakkaan käsi hyväilee intiimialueita.

Thefrisky.comin vastaajien mukaan naisella ei saa olla liikaa sänkykumppaneita. Austin kysyykin, arvostaisiko nainen miehessä sitä, että tämä etsii mieluummin hekumaa kuin rakkautta.

Söpöjä tunnustuksia

Miehelläkö tunteet? Kyllä! Vastaajien mukaan se, ettei nainen vastaa puhelimeen miehen soittaessa, aiheuttaa hirvittävän ahdistuksen. Myös naisen pikkuruisen, villapaitaan puetun koiran lenkittäminen tuntuu hirvittävältä, vaikka armaansa vuoksi mies suostuukin tekemään sen.

Dan kehottaa ystävystymään miehen äidin kanssa, sillä hän on paras ystävä, joka tytöllä voi olla. Kahden nämä naiset saavat tahtonsa varmasti läpi missä tahansa asiassa.

Hank-niminen herra toteaa, että toisinaan mieskin haluaa nukkua lusikan sisäpuolella. Ota siis rohkeasti mies kainaloosi!

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat